Connect with us
Suzuki

Újdonság

Palának ismét sikerült valami egyedit alkotni!

Vajon kinek jutna eszébe, hogy egy sípályára menjen quad-ozni, és ott a snowboard-osokkal együtt csapasson lefelé, vagy egy műjégpálya jegét rommá karcolja? Hát persze, hogy neki! 🙂

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Palatinus ’PALA55’ Attila és a HealTech Electronics ismét egy zseniális kisfilmmel rukkolt elő Boarding Pass címmel. Azt már biztosan állíthatjuk hogy az extrém videói után nem véletlenül emlegetik Palát már évek óta a magyar Ken Block-ként.  🙂

HealTech Electronics – Pala55: Boarding Pass

Ha esetleg lemaradtál volna a legújabb filmünkről akkor most pótolhatod! ;)A megosztásokért előre is köszi! :)*Stuntrider:Attila Palatinus 'Pala55'*INSTAR Films crew:Tamas PasztorGabor Tokodi*Location:Adventure Park Zemplén (ZEMPLÉN KALANDPARK)http://www.zemplenkalandpark.hu*Special thanks to:Snowboarders: Péter Csigás, Zsolt MazurIce resurfacing: Norbert PásztorHockey player: Eric Cabocky Hockey goalkeeper: Bence SchweitzerHealtech Electronicshttps://www.healtech-electronics.comINSTAR filmshttps://www.facebook.com/instarfilmsAttila Palatinus 'Pala55'https://www.facebook.com/PalatinusAttilaStuntrider/

Közzétette: Palatinus Attila StuntRider – 2018. március 18.

“Mindig igyekszünk a HealTech-el és az InstarFilms-el közösen egyedi forgatókönyveket kitalálni a videóinknak. Azt hiszem, hogy ez most is sikerült, ugyan is ilyen témájú kisfilmet a világon még senki sem készített.
Az előző SnowDrift című videóm-at a szolnoki krosszpálya melletti sík terepen vettünk fel. Azt visszanézve azonnal tudtam, hogy ezt tovább kell gondolnunk, mert ebből a témából még nagyon sok mindent lehet kihozni. Ezt követően felkerestük Magyarország összes sípályáját, hogy ki lenne partner egy közös projektben.”-nyilatkozta Pala.

“Végül a Sátoraljaújhelyen található Zemplén Kalandparkra esett a választásunk,
ahol meg kell mondjam, le a kalappal a cégvezetés és az ott dolgozók előtt, ugyanis TÁMOGATÁS képpen a rendelkezésünkre bocsátották egy egész napra az egyik sípályájukat, a műjégpályájukat és mindemellett minden segítséget/eszközt megadtak amire szükségünk volt a forgatáshoz!”

“Megjegyezném, hogy manapság nagyon kevés ilyen nobilis cégvezetés van, akik ennyire rugalmasan gondolkoznak, és fantáziát látnak az extrém dolgokban is.
Nagyon örültem az együttműködésünknek, ami nagy valószínűséggel talán nem is az utolsó volt…
A Kalandparkot természetesen csak ajánlani tudom mindenkinek mert télen – nyáron sok adrenalin-dús programmal várják a vendégeket!”

Ha több infót szeretnél a parkról olvasni, ITT megteheted!

Na de vissza a forgatáshoz!

“Nagyon jól jött a 100%-os támogatás a helyszínen, ugyanis a szeles -15 fokkal még valahogy csak megbirkóztunk, de a terepviszonyokkal viszont már nem sikerült.
A Suzuki LTR450-es (csak hátsókerekes) sport quad-ra akármilyen gumit tettünk fel, tapadás híján a sípálya feléig sem volt képes felmenni.
Ekkor segítségül hívtuk a kalandpark szolgálatában álló összkerekes hernyótalpas Polarisquad-ot, ami onnantól kezdve amolyan sífelvonóként működött. Minden egyes felvételhez felvontatott engem az LTR450 nyergében.”

“Az első „lesiklás” előtt már csak egyetlen kérdés maradt hátra: lefelé jövet vajon mennyire fogok felgyorsulni a gravitációnak köszönhetően, és megtudok-e majd állni a sípálya végén, vagy majd az erdőből a fák közül szednek ki a stábtagok a becsapódást követően?! :) “

“Végül a sikeres első menet után, még pár próbát követően, eredményes forgatási napot tudhattunk magunk mögött a snowboard-os, és az InstarFilms-es srácokkal. Ráadásul a fák is egyben maradtak, és én is. :) ”

“Másnap délelőtt új helyszínként a műjégpálya következett, ahol az előzetes forgatókönyv alapján egy délelőtt alatt meglett a kellő mennyiségű felvétel. Ehhez annyi trükköt vetettünk be, hogy reggel át kellett kerekelnünk a qoad-ot szöges gumikra, hogy meglegyen a kellő tapadás a jégen.
Összességében nagyon akció-dús 2 napot töltöttünk el Újhelyen, ami nem csak eredményesen, de jó hangulatban is telt.”

“Még egyszer nagy köszönetet szeretnék mondani a HealTech Electronics és jómagam nevében is a Zemplén Kalandparknak, és mindenkinek aki bármilyen formában segítette a forgatást!
Ugyanakkor köszönettel tartozom a támogatóimnak is, akik évről évre segítik a pályafutásomat!”

A képen Pásztor Tamás is dolgozik ezerrel

Támogatók: HealTech Electronics, Copy&More, InstarFilms, Icon, Tesztmotor.hu, Hatásreklám Stúdió, Speed Rally Team, SideBySide Motorosbolt, Gumibázis, EastSide Motors, Bátszi Motor, NAndPhotography, Mad Max Mozgó Motorszervíz, Wild Magazin.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending