Csatlakozz hozzánk

Hírek

8. Budapesti Motorkiállítás

Ezennel beharangozzuk a szezont nyitó, márciusi motorkiállításunk, amin mi is ott leszünk!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ezennel beharangozzuk a szezont nyitó, márciusi motorkiállításunk, amin mi is ott leszünk!

Én mindig úgy élem meg a motorkiállítást, mint ami visszavonhatatlanul megkezdi a motoros szezont. Igaz, az időjárás általában még nem így gondolja, de sosem engedem lelombozódni a kedvem és boldog vagyok, hogy sikerült még egy telet átvészelni.

Olyan ez, mint amikor a csúcs fele mászva már látjuk a hegy tetejét. A 2009-es Budapesti Motorkiállítás március 11-15. között lesz, természetesen a szokott helyén, a BNV-n. Idén viszont mi is képviseltetjük magunkat egy standdal. Lesz egy-két meglepi, érdemes lesz ránk is vetni néhány pillantást, és persze szívesen elbeszélgetünk minden kedves arra járóval. Várunk titeket!

Most pedig íme a hivatalos sajtóanyag a kiállításról.

Idén március 11-15. között már a nyolcadik alkalom lesz, hogy a Budapesti Motor Kiállítás a tavaszi idény kezdetén összehozza a motorozás iránt ellenállhatatlan vágyat – vagy legalábbis erős szimpátiát – érző embereket. Az utóbbi évek tapasztalata szerint itt az ideje, hogy ne csak a férfiakra, hanem a nőkre is gondoljanak a szervezők, hiszen egyre többen kísérik el – nem csak a kiállításra, hanem a motoros útjaikra is – életük párját. Pontosan nem lehet tudni, hogy a hölgyeket az erősödő saját, vagy a férjeik kontrollálatlan szabadságvágya miatt pattannak–e nyeregbe, az viszont tény, hogy a kereskedők egyre több női fogyasztóra számíthatnak. Mi sem bizonyítja jobban a szervezők női nem iránti figyelmességét, mint a kísérő programok közé csempészett különféle hölgyprogramok.

Ha már az apa és az anya, akkor a gyerek is! A kiállításon a legfiatalabbak is megismerkedhetnek a motorozás alapjaival. A nekik megfelelő technikát szakemberek iránymutatásával próbálhatják ki, s lehet, hogy a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont rendezvényéről egyenesen egy motoros klub iskolaosztályába kapnak meghívást a tehetséges lurkók. A kiállítás összehozza a motoros társadalmat: azokat, akik adják a kétkerekűeket és azokat is, akik veszik. A kereskedők sehol ennyi vásárlót, a vásárlók soha ekkora választékot nem találnak egyszerre a motorozás kellékeiből. Ez a nagyszerű tény jelentősen hozzájárul a kiállítás sikeréhez. A 2009-es év valódi újdonságokat kínál a csaknem valamennyi itthon is kapható márkát felvonultató kiállításon. A felszerelések, a ruházat és más kiegészítők ott helyben megvásárolhatók, mi több, sok esetben jelentős kedvezmények könnyítik meg a vásárlói döntést.

Nézzétek meg a tavalyi kiállításról készült videóinkat

Garantáltan mindenki jól szórakozhat majd a hasonmás verseny fordulóin, ahol Talmácsik és Valentino Rossik között lehet majd válogatni. Nagy élményt ígér a különleges motorok bemutatója, az új trükkökkel jelentkező streetfighter show, és minimotoros bemutató. Mindemellett el lehete majd játszani a valóságot, a közlekedési tanpálya életszerű, de biztonságos kereszteződéseiben. A Budapest Motor Kiállítás fő támogatója Magyarország vezető motoros magazinja, a MotorRevü az „Év motorjai” pályázat szavazói között értékes robogót sorsol ki, a MotorRevü ’PIMP – Motorátépítés’ játék nyertesének motorját pedig kívánság szerint újjrávarázsolja.

A 8. Budapesti Motorkiállítás március 11-től 15-ig várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
További részletek: www.motor.hungexpo.hu

Comments

comments

Trending