Csatlakozz hozzánk
HONDA PCX 2021

Blog

5 tipp, hogy az első romantikus motorkerékpározás emlékezetes legyen

Ha találtál egy motorimádó csodálatos nőt és elvinnéd motorozni, jobb ha tervet készítesz, hogy a másik fél is jól járjon. Íme néhány tipp, hogy az első motoros randevútok ne egy rémálom, hanem egy feledhetetlen élmény legyen!

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD
  • Válasszátok ki együtt hova mentek

A meglepetés lehet egy izgalmas dolog, de lehet egy nagy lebőgés is, ha az idő éppen nem illik a helyhez. Ha már kapcsolatban vagytok persze tudni fogod mikor hova lehet menni, tisztában leszel a hiszti-naptárral, de első alkalommal célszerűbb közös döntést hozni. Beszélgessetek arról, hogy ki mit szeret, melyik napszakot, melyik évszakot, milyen környezetet. Van ki szereti a hegyeket, van kit a szíve a vízhez húz, de olyan is akad, aki a kihalt, kopár tájat tartja szépnek. Van aki szereti a spontán könnyű túrákat, és van aki a kemény túrázás híve. Ha azt szeretnéd, hogy a dolgok simán alakuljanak az első úton, jobb ha nem bízol semmit a véletlenre.

  • Ajánld fel neki, hogy elviszed

Manapság már magától értetődő, de igazából nem tudod, hogy rendelkezik-e a hölgy saját motorkerékpárral. Ha így is van, sokkal romantikusabb ha először csak egy géppel utaztok, hiszen egy speciális kötést hoz létre köztetek, ami semlegesíti a két ember között esetleg még fennálló feszültséget. Együtt tapasztalhatjátok meg a motorozás érzékiségét, simán letapizhatjátok egymást zokszó nélkül 😉 , valamint segít a technikai tudásod bemutatásában. Nem beszélve arról, hogy kényelmesebb és gazdaságosabb ha csak egy motort használtok kettő helyett.

  • Csak egy napra tervezz

Mikor az első utazást tervezed, mindenképpen úgy tervezz, hogy még aznap mindketten kényelmesen hazaérjetek. Sok kiránduláson együtt lehet aludni akár több napon át, és ezek a túrák valóban elképesztően jó élmények, de ne szaladjunk előre. Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan dolgok, amik akkor derülnek ki ha két felnőtt ember először együtt alszik. Ha már a kapcsolat elején egy olyan túrát tervezel ahol ott kell aludni, egyből leveszi a csaj, hogy a napirendben benne van a szex is, ami kínossá teheti az egész utazást. A kloroformos üveg eszedbe se jusson! 🙂

  • Ne hagyd magára a másikat

Ha esetleg úgy alakulna, hogy külön motorkerékpáron de együtt motoroztok, biztos, hogy egyikőtök kísértésbe esik, hogy megmutassa milyen frankón is megy az ő motorja és hogy ő milyen ügyes, és egyszerűen otthagyja a másikat egy halom por és füstfelhő társaságában. Nagyon sok motorosnál ez ösztönszerűen lép fel, de nem szép dolog. Hiszen pont az az értelme a közös motorozásnak, hogy együtt élvezitek az utat, még ha két külön ülésben is. A zajtól úgysem lehet hallani ki mekkorát pukkant. Ne feledd a romantikát!

  • Ne kritizáld sem őt, se a motorját

Ha a partnered motorkerékpárja nem nyűgöz le, vagy sokkal „szerényebb” mint a sajátod, semmiképpen ne add ezt tudatára. Valószínűleg van önkritikája és úgyis tudni fogja, de attól függetlenül, hogy mindkettőtök számára fontosak a motorkerékpárok, ne feledd, hogy sokkal fontosabb dolog egymás építése, mint rombolása. Sőt, ha nekiállsz gúnyolódni a motorján, jó eséllyel és jogosan pattan fel rá, és hagy ott mint eb a …, és tuti, hogy sosem látod többet.

Reméljük megfogadod ezt a pár tanácsot, és szorítunk neked, hogy az idő szép legyen, a csaj bájos, a vadlovak pont a naplementében fussanak a réten, és sok szép közös élményben lesz még részetek együtt. 😉

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending