Connect with us
Suzuki
just1 mx

Blog

5 tipp, hogy az első romantikus motorkerékpározás emlékezetes legyen

Ha találtál egy motorimádó csodálatos nőt és elvinnéd motorozni, jobb ha tervet készítesz, hogy a másik fél is jól járjon. Íme néhány tipp, hogy az első motoros randevútok ne egy rémálom, hanem egy feledhetetlen élmény legyen!

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG
  • Válasszátok ki együtt hova mentek

A meglepetés lehet egy izgalmas dolog, de lehet egy nagy lebőgés is, ha az idő éppen nem illik a helyhez. Ha már kapcsolatban vagytok persze tudni fogod mikor hova lehet menni, tisztában leszel a hiszti-naptárral, de első alkalommal célszerűbb közös döntést hozni. Beszélgessetek arról, hogy ki mit szeret, melyik napszakot, melyik évszakot, milyen környezetet. Van ki szereti a hegyeket, van kit a szíve a vízhez húz, de olyan is akad, aki a kihalt, kopár tájat tartja szépnek. Van aki szereti a spontán könnyű túrákat, és van aki a kemény túrázás híve. Ha azt szeretnéd, hogy a dolgok simán alakuljanak az első úton, jobb ha nem bízol semmit a véletlenre.

  • Ajánld fel neki, hogy elviszed

Manapság már magától értetődő, de igazából nem tudod, hogy rendelkezik-e a hölgy saját motorkerékpárral. Ha így is van, sokkal romantikusabb ha először csak egy géppel utaztok, hiszen egy speciális kötést hoz létre köztetek, ami semlegesíti a két ember között esetleg még fennálló feszültséget. Együtt tapasztalhatjátok meg a motorozás érzékiségét, simán letapizhatjátok egymást zokszó nélkül 😉 , valamint segít a technikai tudásod bemutatásában. Nem beszélve arról, hogy kényelmesebb és gazdaságosabb ha csak egy motort használtok kettő helyett.

  • Csak egy napra tervezz

Mikor az első utazást tervezed, mindenképpen úgy tervezz, hogy még aznap mindketten kényelmesen hazaérjetek. Sok kiránduláson együtt lehet aludni akár több napon át, és ezek a túrák valóban elképesztően jó élmények, de ne szaladjunk előre. Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan dolgok, amik akkor derülnek ki ha két felnőtt ember először együtt alszik. Ha már a kapcsolat elején egy olyan túrát tervezel ahol ott kell aludni, egyből leveszi a csaj, hogy a napirendben benne van a szex is, ami kínossá teheti az egész utazást. A kloroformos üveg eszedbe se jusson! :)

  • Ne hagyd magára a másikat

Ha esetleg úgy alakulna, hogy külön motorkerékpáron de együtt motoroztok, biztos, hogy egyikőtök kísértésbe esik, hogy megmutassa milyen frankón is megy az ő motorja és hogy ő milyen ügyes, és egyszerűen otthagyja a másikat egy halom por és füstfelhő társaságában. Nagyon sok motorosnál ez ösztönszerűen lép fel, de nem szép dolog. Hiszen pont az az értelme a közös motorozásnak, hogy együtt élvezitek az utat, még ha két külön ülésben is. A zajtól úgysem lehet hallani ki mekkorát pukkant. Ne feledd a romantikát!

  • Ne kritizáld sem őt, se a motorját

Ha a partnered motorkerékpárja nem nyűgöz le, vagy sokkal „szerényebb” mint a sajátod, semmiképpen ne add ezt tudatára. Valószínűleg van önkritikája és úgyis tudni fogja, de attól függetlenül, hogy mindkettőtök számára fontosak a motorkerékpárok, ne feledd, hogy sokkal fontosabb dolog egymás építése, mint rombolása. Sőt, ha nekiállsz gúnyolódni a motorján, jó eséllyel és jogosan pattan fel rá, és hagy ott mint eb a …, és tuti, hogy sosem látod többet.

Reméljük megfogadod ezt a pár tanácsot, és szorítunk neked, hogy az idő szép legyen, a csaj bájos, a vadlovak pont a naplementében fussanak a réten, és sok szép közös élményben lesz még részetek együtt. ;)

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending