Connect with us

Blog

5 példa, amit az emberek a fejedhez vágnak ha motoros vagy

Hogy igazából féltékenység, ugratás vagy valódi ellenszenv nem tudni, de itt van 5 oltás, amit az emberektől sűrűn hallasz.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG
  • ”Végül is…jobb mint a bicikli…”

Ha egy haverod bringázott és vesz egy motort, az nem azért van mert a bringa már nem tetszik neki. Inkább azért mert motorozni vágyik, mert motorozni van kedve, mert éppen akkor motorozni jobb. Amúgy meg neked is tetszik a motor. Nem így van?

Ez körülbelül olyan, mint amikor az iskolai játszótéren soha nem voltál kedves azzal aki tetszett. Inkább megdobtad csalánnal, hogy megcsípje, vagy gilisztát tettél az ebédjébe.

(Vagy ez csak velem fordult elő?…)

  • „Vacak motort vettél!”

Képzeld el a jelenetet: Te és a kedvesed órákon át álmodoztok olyan napokról, amikor több kilométeren át gurultok az érintetlen természetben. Vadkemping, tábortűz, és minden amire szükségetek van bepakolva a vadonatúj túramotoron lévő vadonatúj dobozokba, amit hamarosan házhoz szállít nektek a szalon.

Majd képzeld el, ahogy a sárban csúszkáltok, nektek csapódik minden faág, beragad a kerék, és a kedvesed szikrázó szemekkel ül a motor tetején a legdrágább motoros nadrágjában full sárosan.

  • ”Ha szar, vegyél újat”

Mindenkinek van egy olyan barátja, aki szeret villogni a pénzével. Persze se felesége, se gyermeke, még fiatalon ugrált fel a létrán. Soha nem kellett hónapokig spórolnia egy nyaralásra, vagy egy családi ünnepségre. Ha a motorja vacakol, bármilyen apró a problémája amit ki is tudna fizetni, ő egyből a kereskedőt hívja, és inkább rendel egy újat, majd azzal jaszkarizik.

  • ”Az épített motor nem került semmibe!”

Amellett, hogy van egy teljes munkaidős állásod, építesz egy Café Racert. Nem ülsz egész nap a műhelyben mint azok a művészek, akiknek ez a szakmájuk, és nem keresel vele pénzt, de nagyon sok örömet adott az elkészítése, és ilyen senki másnak nincs!

Nem, a hűtőfolyadék nem egyszarvú könnyekből van, és nem lehet hasznosítani egy viktoriánus fürdőszobában ahol nincsen csap. De neked sokat jelent, és sokat ér. Mert te a heréidet is becsülöd, és olyan kényelmes az a motor mint az állat.

  • ”Te nem is vagy igazi motoros!”

Motoros vagyok és szeretem a motorokat. Nagy motorok, kis motorok, gyorsak, lassúak, teljesen mindegy. Persze van ami jobban tetszik, és olyan is amit nem vennék meg csak azért, hogy azt mondják, ez jó, pedig nem. Van amire nincs is pénzem.

Számomra minden motor király, s mindegyik lehetővé teszi, hogy megtapasztald azt érzést, hogy egy doboz benzinnel a segged alatt, vagy a lábad között motorozz. Nem teszek különbséget ha 30 km/órával, vagy 130 km/órával lehet menni vele, inkább választom a leglassabbat mint egy autót.

A motorkerékpárok lenyűgöző élményben részesítenek, s aki ezzel nem ért egyet, az még soha nem motorozott igazán.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending