Csatlakozz hozzánk

Akciók

3 az 1-ben Scorpion bukósisak

Ha kell teljesen zárt, ha kell nyitott, de akár felnyílósként is használhatjuk.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Az amerikai Scorpion motoros márkát senki sem vádolhatja konzervatívsággal. Olykor olyan merész mintájú ruhákakat dobnak piacra, hogy a vásárlók csak lesnek, aminek a motorosok vagányabb rétege, a freestyle-osok, és a stunt riderek nagyon is örülnek. Persze a nadrágot, dzsekit, textilt, bőrt és minden mást magába foglaló kollekcióban megtalálhatóak az egyszerűbb, de divatos felszerelések is. A Scorpion emellett sisakokat is gyárt, amiben viszont kifejezetten innovatívak!

Az EXO-1000 névre hallgató csúcsmodell -ami már nálunk is szerepelt egy összehasonlító teszten– esetében például egy pumpa segítségével a lehető legoptimálisabban a fejünkre “fújhatjuk” a sisak belsejét. Az arcpárnában ugyanis van egy lufi szerű bélés, melybe annyi levegőt juttathatunk, azaz annyira fog szorítani, amennyire csak akarjuk. Természetesen bármikor le is lehet ereszteni azt. Ez némileg megoldja a “mindenkinek különböző fejformája van” problematikát, ami miatt előfordulhat, hogy egy adott márka adott típusa hiába tetszik, mégsem lesz jó nekünk. Okos, és a teszt alapján használható ötlet!

Ám nem ez az egyedüli, különleges fejlesztésük. Az EXO-900-as buksósisak nem véletlenül hallgat a TransFormer névre, ugyanis ez egy 3 az 1-ben sisak. Ez azt jelenti, hogy használhatjuk zárt sisakként, ha felhajtjuk az állát, akkor fél sisakként, és ha levesszük a felhajtható részt, akkor teljesen nyitott bukót is varázsolhatunk belőle.

Sőt, a csúcsmodellnél említett pumpálós trükköt is tudja, és egy beépített, lehajtható napellenzővel is rendelkezik, amit nyitott állapotában is tudunk használni. Ha pedig mindez nem elég, kérjünk hozzá kommunikációs rendszert is, és akár telefonálhatunk, vagy zenét hallgathatunk motorozás közben.

A részletekkel támadjátok be a márka hazai forgalmazóját, a SuperZone-t. Természetesen ha kérdésetek van, a hozzászólásokban is feltehetitek és kiderítjük rá a választ!

SUPERZONE
cím: 1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06 1 238 0576, 20/ 318 4044, 20/ 522 3991
E-mail: superzone@superzone.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending