Connect with us
Suzuki

Hírek

300-as Ninja a III. Kawa Kanyaron

A harmadik “zöld túrán”, a Kawa Dunakanyaron mutatkozik be idehaza a Ninja 300

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

“Ez esetben nem 300 hős spártai harcos történetéről van szó, még csak nem is 300 középkori japán zsoldosról. A főszereplő ezúttal pusztán egyetlen ninja, amely azonban akár egy új legenda születését is jelentheti. A Ninja 300 megérkezett”

A Kawasaki legendás Ninja sorozatának legújabb modellje, a Ninja 300 szeptember 22-én mutatkozik be idehaza a Kawasaki Magyarország népszerű túrasorozatának szezonzáró állomásán. Az idei utolsó Kawa Kanyar ezúttal stílszerűen a Dunakanyart veszi célba és a Felvidéket is érintve hozzávetőlegesen 220 kilométeres kanyargás után tér vissza Budapestre.

Az évadzáró túra a már megszokott programokkal várja a Kawasaki közösség oszlopos tagjait és azokat a kawásokat is, akik eddig még nem kóstoltak bele a Kawa Kanyarok hangulatába. Természetesen a szervezők azokat a márkarajongókat is szeretettel várják, akiknek a Ninja 300 keltette fel érdeklődését és az elsők között szeretnék élőben is megcsodálni a legújabb zöld üdvöskét. Egyelőre azonban csak szemrevételezni lehet majd a masinát, a kipróbálására még egy picit várni kell.

A Ninja 300 kisebb motorként minden korábbinál jobban emlékeztet a nagyobb testvérekre. Nem csak megjelenésében, de a gyártó szerint általa nyújtott vezetési élményben is a nagyobb géposztályokat idézi. “Méltó darabja annak a márka történelmében mérföldkőnek számító Ninja sorozatnak, amely a Kawasaki arculatának is meghatározó eleme. Éppen ezért mutatkozik be az új paripa már a Kawa Kanyaron. A Ninja a márkaidentitás megtestesítőjeként emblematikus része a Kawasakinak éppen úgy, ahogyan a Kawa Kanyar jelképezi a hazai Kawa-közösséghez való tartozást. Így nem is lehetett kérdéses, hogy a márka legújabb modellje része legyen a márka egyik legfontosabb közösségépítő rendezvényének” – áll a Kawasaki közleményében.


“A Ninja 300 kisebb motorként minden korábbinál jobban emlékeztet a nagyobb testvérekre”
Kawa Kanyar III.

Szeptember 22-én kerül sor a szezonzáró, immáron harmadik alkalommal megszervezett Kawasaki márkatúrára – Kawa Dunakanyar:
“Gyönyörű útvonalon visz az utunk, Pilisen keresztül Esztergom érintésével át a Mária Valéria Hídon, Szlovákiába. Egy kellemes Duna parti csárdában megpihenünk, megebédelünk, beszélgetünk, majd Komáromnál visszatérünk Magyarországra. Átkanyargunk a Vértesen, és a délutáni órákban érünk vissza Budapestre. Ugyan Szlovákiában a határ közelében a legtöbb helyen elfogadják a forintot, nem árt pár eurót bekészíteni.

Találkozó: 9.00 M1/M7 Agip kút/ McDonald’s
Indulás: 9.30
Útvonal: M1, 1-es út, Zsámbék, Tök, Perbál, Tinnye, Úny, Dág, Csolnok, Dorog, Esztergom Kertváros, Esztergom, Sturovo (Párkány), Muzla, Karavany nod (Dunajom), Moca, Komarno, Komárom, Almásfüzitő, Dunaalmás, Neszmély, Süttő, Tardos, Vértestolna, Tarján, Gyermely, Szomor, Zsámbék, 1-es út, Budaörs Agip kút (kb. 220 km)
Várunk szeretettel mindenkit, aki járt már velünk és mindenkit, aki most szeretné első ízben megízlelni a közös motorozás élményét”


Regisztráció a harmadik Kawa Kanyarra ITT

“A Ninja 300 megérkezett” – hamarosan élőben is megtekinthető, és még idén kipróbálható lesz

Forrás: Kawasaki

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending