Csatlakozz hozzánk

Hírek

300-as Ninja a III. Kawa Kanyaron

A harmadik “zöld túrán”, a Kawa Dunakanyaron mutatkozik be idehaza a Ninja 300

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

“Ez esetben nem 300 hős spártai harcos történetéről van szó, még csak nem is 300 középkori japán zsoldosról. A főszereplő ezúttal pusztán egyetlen ninja, amely azonban akár egy új legenda születését is jelentheti. A Ninja 300 megérkezett”

A Kawasaki legendás Ninja sorozatának legújabb modellje, a Ninja 300 szeptember 22-én mutatkozik be idehaza a Kawasaki Magyarország népszerű túrasorozatának szezonzáró állomásán. Az idei utolsó Kawa Kanyar ezúttal stílszerűen a Dunakanyart veszi célba és a Felvidéket is érintve hozzávetőlegesen 220 kilométeres kanyargás után tér vissza Budapestre.

Az évadzáró túra a már megszokott programokkal várja a Kawasaki közösség oszlopos tagjait és azokat a kawásokat is, akik eddig még nem kóstoltak bele a Kawa Kanyarok hangulatába. Természetesen a szervezők azokat a márkarajongókat is szeretettel várják, akiknek a Ninja 300 keltette fel érdeklődését és az elsők között szeretnék élőben is megcsodálni a legújabb zöld üdvöskét. Egyelőre azonban csak szemrevételezni lehet majd a masinát, a kipróbálására még egy picit várni kell.

A Ninja 300 kisebb motorként minden korábbinál jobban emlékeztet a nagyobb testvérekre. Nem csak megjelenésében, de a gyártó szerint általa nyújtott vezetési élményben is a nagyobb géposztályokat idézi. “Méltó darabja annak a márka történelmében mérföldkőnek számító Ninja sorozatnak, amely a Kawasaki arculatának is meghatározó eleme. Éppen ezért mutatkozik be az új paripa már a Kawa Kanyaron. A Ninja a márkaidentitás megtestesítőjeként emblematikus része a Kawasakinak éppen úgy, ahogyan a Kawa Kanyar jelképezi a hazai Kawa-közösséghez való tartozást. Így nem is lehetett kérdéses, hogy a márka legújabb modellje része legyen a márka egyik legfontosabb közösségépítő rendezvényének” – áll a Kawasaki közleményében.


“A Ninja 300 kisebb motorként minden korábbinál jobban emlékeztet a nagyobb testvérekre”
Kawa Kanyar III.

Szeptember 22-én kerül sor a szezonzáró, immáron harmadik alkalommal megszervezett Kawasaki márkatúrára – Kawa Dunakanyar:
“Gyönyörű útvonalon visz az utunk, Pilisen keresztül Esztergom érintésével át a Mária Valéria Hídon, Szlovákiába. Egy kellemes Duna parti csárdában megpihenünk, megebédelünk, beszélgetünk, majd Komáromnál visszatérünk Magyarországra. Átkanyargunk a Vértesen, és a délutáni órákban érünk vissza Budapestre. Ugyan Szlovákiában a határ közelében a legtöbb helyen elfogadják a forintot, nem árt pár eurót bekészíteni.

Találkozó: 9.00 M1/M7 Agip kút/ McDonald’s
Indulás: 9.30
Útvonal: M1, 1-es út, Zsámbék, Tök, Perbál, Tinnye, Úny, Dág, Csolnok, Dorog, Esztergom Kertváros, Esztergom, Sturovo (Párkány), Muzla, Karavany nod (Dunajom), Moca, Komarno, Komárom, Almásfüzitő, Dunaalmás, Neszmély, Süttő, Tardos, Vértestolna, Tarján, Gyermely, Szomor, Zsámbék, 1-es út, Budaörs Agip kút (kb. 220 km)
Várunk szeretettel mindenkit, aki járt már velünk és mindenkit, aki most szeretné első ízben megízlelni a közös motorozás élményét”


Regisztráció a harmadik Kawa Kanyarra ITT

“A Ninja 300 megérkezett” – hamarosan élőben is megtekinthető, és még idén kipróbálható lesz

Forrás: Kawasaki

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending