Csatlakozz hozzánk

Hírek

250 forintja mindenkinek van

Kis adomány, nagy segítség, Motorosok a Motorosokért: az Alapítvány a motoros árvák számára gyűjt idén, hogy szebbek lehessenek számukra az Ünnepek

Közzétéve

ekkor

motamot motoros arvak karacsonya
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Motoros Árvák Karácsonya kampány célja, hogy elhunyt motoros társaink árván maradt családtagjai, gyermekei számára anyagi támogatást nyújtsanak, főként a kiskorúak és a szociálisan rászorulók segítségére. Ehhez elegendő egy telefonhívás vagy egy SMS elküldése a 13600-as emelt díjas (bruttó 250Ft) telefonszámra. Ez az ún. Adhat Vonal, melyen keresztül több civil szervezet támogatására is lehetőség nyílik – köztük van a MOTaMOT karácsonyi akciója.

A telefonszám hívása után a 24-es kódot kell beütni a telelefonunkkal, vagy értelemszerűen ugyanezt elküldeni SMS-ben. Illetve van még egy módja az adományozásnak: a MOTaMOT Alapítvány elkülönített bankszámlájára utalt pénzadományok 100 százalékát az Árvák Karácsonyára fordítják. Bankszámlaszám: 12051003-00153216-00200006 (Raiffeisen Bank). A közlemény rovatba feltétlen írjátok bele: “MOTOROS ÁRVÁK”.

Molnár Dénes ma lenne 29 éves. A TesztMotor korábbi főszerkesztője, pótolhatatlan vesztesége. DennyM június 20-án, motoros balesetben vesztette életét. Kedvese, jegyese, Eszter, és árván maradt gyermeke, a 4 hónapos Bende, a héten kap 100 ezer forintot az Alapítványtól, a Ti 250 forintjaitoknak köszönhetően. Köszönjük!

Comments

comments

Trending