Csatlakozz hozzánk

Hírek

2019. január 7-én újra elrajtol a Dakar rali!

Mivel Peru az egyetlen ország aki nem fordult el a 2019-es Dakartól, s így az útvonal rövidebb lesz a szokásosnál, biztos hogy a versenyzők nem szenvednek hiányt kimerültségben, küzdelemben, és homokban…homokban… homokban…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A jövő év januárjában induló Dakartól a korábbi szervező országok megoldhatatlan problémákra hivatkozva visszaléptek, de Peru egyetlenként nem zárkózott el, és egymaga elvállalta a verseny leszervezését. A Dakar történelmében ez lesz az első példa, hogy egyetlen országot érint a verseny (ráadásul rövid távjával a rekordok könyvébe is bekerül), aminek távja bár így ötezer kilométerre csökkent, biztos nem fognak unatkozni a két hét alatt a homok harcosai.

Ebben az évben hihetetlenül sok versenyző indul: 534 versenyző, 334 jármű, amiből 135 először kóstol bele a Dakarba, s mindebből 17 nő!

Idén először lehet támogató nélkül, egyedül nevezni a versenyre, ki tudja, talán a vén rókákat érhetik még meglepetések. 🙂

Az 5000 kilométert 10 szakaszra bontották, s ebből 3000 kilométer lesz mért szelektív, amiből 70% lesz sivatagi. A rajt és a cél is Peru fővárosában, Limaban lesz, míg a pihenőnap Arequipaban.

 

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending