Csatlakozz hozzánk

Újdonság

2019-ben egy Z125 és egy Ninja 125 modellel bővül a Kawasaki motorcsalád

A nyolcvanas évek óta most újra gyártásba kerül egy sportos 125-ös Kawasaki blokk, méghozzá rögtön két motorral: Z125 és Ninja 125 lesz a zöld család két legújabb tagja

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A két ütemű, 1983-ban bemutatott AR125 megszűnése óta a zöld márka nem kínált sportos tanuló motort. Most viszont lépniük kellett, hiszen a Suzuki is bemutatta a saját elképzelését a kategóriában a GSX-S125 és a GSX-R125 formájában, és így már mind a négy nagy japán gyártó tud motorokat kínálni ebben az egyre növekvő szegmensben.

Eddig nem sok mindent árult el a gyártó, a hivatalos bemutatóra a kölni INTERMOT kiállításig kell várni. Annyi egyértelmű, hogy mindkét motor ugyanazt a 125 köbcentis blokkot fogja használni 14.75 lóerővel (11kw) és az A1-es jogosítvánnyal rendelkezők a fő célközönség. A váz térhálós kialakítású lesz, a Ninja elnevezés pedig a sportos, idomos modellt fogja takarni, míg a Z a sportos naked modellt. Súlyról nem tudunk, de a Ninja ülésmagassága 785 mm, a Z pedig kicsit magasabb, 815 mm körül lesz.

A pontos részletekig és a hivatalos bejelentésig ki kell várni az Október 2-án megrendezésre kerülő INTERMOT kiállítást, akkor új infókkal fogunk tudni szolgálni a mini Kawákat illetően.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending