Csatlakozz hozzánk

Hírek

2017: két új MV Agusta várható

Habár Giovanni Castiglioni, az MV Agusta elnöke elmondta, hogy a gyártó jelenleg anyagi problémákkal küzd, ez nem jelenti azt, hogy a számukra hazai rendezésű EICMA kiállításon ne mutatnának be egy-két újdonságot…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Augusztus végén lepleződött le a Zagato-val, az olasz dizájnstúdióval közösen tervezett MV modell, ám minden bizonnyal ez nem tartozik a két újdonságba. Ha hihetünk a pletykáknak, egy három és egy négyhengeres modellről van szó.

Giovanni elmondta, hogy a háromhengeresek jól fogynak, és a gyártónak szüksége van egy javított literes erőforrásra, ám a szakértők mégsem egy superbike bemutatását várják – bizonyára épp az anyagi háttér hiánya miatt. Valószínűsítik, hogy a Brutale megújulása várható, ami már 2012 óta nem készült ezres blokkal. A jelenlegi F4 sportmodell erőforrása pedig elég erős ahhoz, hogy átpakolva a Brutale vázába, egy versenyképes csúcsnaked modellt dobhassanak a piacra. Talán ez a legolcsóbb és legkézenfekvőbb módja annak, hogy az MV újra sikeres legyen az ezresek közt is.

A másik modellről még ennél is kevesebb információ látott napvilágot, de egy 800-as, háromhengeres erőforrással szerelt speciális változatról suttognak az olasz újságírók. Hamarosan fény derül az igazságra, hiszen már közeledik a két közkedvelt motorkiállítás, ahol a gyártók sorban ránthatják le lepleiket az új modellekről: a milánói EICMA és a kölni INTERMOT.


Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending