Connect with us

Újdonság

2017-es újdonságok az ICON kinálatában

Új Variant, Airmada és Alliance sisakok jöttek az új 2017-es Konflict kollekció mellé

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ahogy már ez lenni szokott a motoros felszerelés gyártóknál, minden szezonkezdetre kihoznak egy új kollekciót. Ez történt most az ICONnal is, akik egy napja mutatták be a 2017-es tavaszi kollekciót. Néhány teljesen új termékcsoporttal is jelentkeztek erre a szezonra, amelynek a neve Konflict.
Ezek a Konflict Dynaxból, magas szakítószilárdságú textil anyagból készült kabátok természetesen mindenhol tartalmaznak D3O ütésre keményedő protektorokat. A megfelelő szellőzésre szolgáló lyukacskákat lézerrel perforálták, de ha mégis hűvösebbre fordulna az idő, akkor teljes thermo bélést is bele lehet rakni, amely jár a kabáthoz. Természetesen hozzáillő kesztyűk is vannak hozzá.

Hálós betétek és lézerrel perforált lyukacskák segítenek a jó szellőzésben

 

Fekete, UV Sárga, Piros, Zoöld és Kék színben lesz kapható

Ha pedig DualSport sisakot szeretnél hozzá, akkor a legújabb fényezésű Variant modelleket tudjuk ajánlani.

A Konflict kabátok színéhez igazították az új 2017-es Variant dual sisakok színeit

 

A hétvégi motorfesztiválon az UV sárgát már meg is csodálhatjátok élőben

Az Airmada sisakok is három új, szebbnél szebb fényezéssel rendelhetőek. Amit tudni érdemes erről a típusról, hogy vékony fejformára van kitalálva, ellentétben az alábbi típussal, amely szinte mindenkinek a fejére jó szokott lenni.

Az Airmada típus 3 új színnel gazdagodik

Az ICON kínálatában az Alliance modell a belépőszintet képviseli, de aki már húzott a fejére ilyen bukósisakot, az tudhatja, hogy mennyire kényelmesek és, hogy milyen minőséget képviselnek. Tavaly kivonták a forgalomból az összes belső napszemüveg nélküli Alliance sisakot és csak a GT napszemüveges modellből lehetett rendelni színes sisakokat. Hála az égnek, újra rendelhető színesben ez a típus, amely a Lucifur fantázianevet kapta.

Alliance Lucifur

Tavaly szezon végén jelent meg az Airframe Pro Brozak névre keresztelt versenysisakja is, amely az Icon sisakok zászlóshajója. Az Airframe Pro úgy lett kialakítva, hogy végre a versenyzők is jól érezzék benne magukat. Teljesen sík plexit kapott amelyre, tépőfóliát is fel lehet rakni és a béléstől szinte teljesen megszabadították, hogy minél könnyebben száradjon. Ebből következik, hogy olyan szellőzése is van, amely megfelel az extrém körülményeknek is. Kétféle héjszerkezettel kapható, üvegszálas és karbon kivitelben. Ez a Brozak üvegszálas, amely izgalmas fényezésével hívja fel magára a figyelmet. Ára 150.000 Ft körül van a hazai forgalmazónál.

Airframe Pro Brozak elölről

Még egy új kollekció is megjelent a Timax, amelyre titán lemezek kerültek, hogy a különlegességét még jobban hangsúlyozzák.
Timaxból lesz bőrkabát és kesztyű is.

Hamarosan rendelhető minden újdonság a MotoPartsShop.hu -tól.

Az Icon zászlóshajója lett ez a titán lemezekkel borított egyedi Timax kabát, amelyhez jó drága Timax kesztyű is párosítható

 

A hölgyekre is gondoltak. Az oldalra cippzározható motoroskabát egyedi megjelenést biztosít a tömegből kitűnni vágyó hölgyeknek

 

Az utcai ruházat is kap jónéhány remek ruhadarabot

 

Airframe Pro Brozak hátulról

 

Alliance Lucifur hátulról

 

Timax motoros bőrkabát hátulról

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending