Csatlakozz hozzánk

Hírek

2017-es újdonságdömping: jön Köln

A Suzuki kétszámjegyű modelldömpingre készül, de a Honda is tartogat két nagy dobást – mindkét premiert mindnyájan élőben nézhetjük!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Elkezdődött a HONDA bemutatója:

A Suzuki – több éves (kényszer)pihenő után – végre nem tétlenkedik és idén több mint 10 új motor modellt/modellváltozatot mutat be október 4-én (holnap) 11 és12 óra között Kölnben az Intermot kiállításon (a 7-es pavilonban). Akinek nincs lehetősége ott lenni a helyszínen, az sem marad teljesen a leleplezés izgalma nélkül, hiszen ezen a linken ÉLŐ-ben (okt.4. – 11:00) követhető a “ceremónia”, amint egymás után lerántják a leplet a tizeniksz új modellről, és pár szóban elmondják, miért is lesznek azok jók nekünk.


A Honda is arról tájékoztatott bennünket, hogy a holnapi világpremierje ÉLŐ-ben lesz követhető: a 2017-es motorkerékpár-modellek leleplezése 15:30-kor kezdődik, ezen a Facebook-linken. Két új modellt ígértek, ezek közül egyik biztosan a Fireblade lesz – a legújabb generációs CBR1000RR-ről már meg is jelent pár hivatalos, de semmitmondó teaser-másodperc.


Hogy még mi minden várható az október 4-e és 9-e között rendezett Intermot-on, az holnap mind kiderül! Ha nem szeretnétek semmiről lemaradni, és minden újdonságról a leggyorsabban szeretnétek értesülni, kövessétek figyelemmel egész nap ezt a cikket és a Facebook oldalunkat, ahová a legfrissebb képek, videók, infók azonnal felkerülnek!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending