Csatlakozz hozzánk

Blog

A 2017-es Transformers első motobotja

Azaz a limitált kiadású második generációs P51 Combat Fighter

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Transformers hatodik részében, „Az utolsó lovag”-ban láthatjuk az első motorrá alakuló álcát Tarajt (Mohawk), a  sorozat negatív alakváltó csoportjába tartozó szereplőjét, az autobotok ellenfelét.

Taraj egy 2015-ben limitált példányszámban gyártott G2 P51 Combat Fighter modell, amiből a Confederate Motor’s egyedülálló módon kizárólag a tulajdonosai számára épített és összesen 61 példányt tervezett. Két színben látta meg a napvilágot, feketében és a filmben látható natúr fémszínben. A Confederate Motor’s a világ legegzotikusabb járműveit készíti el, aminek persze borsos ára is van, tehát biztos, hogy ebben az esetben sem a hétköznapi emberek tárcájából húzzák ki azt 120.000 dollárt a motorra. Megjegyzem a Transformers kettőt foglalt le a film számára.

H. Matthew Chambers, a „C.M.” vezérigazgatója szerint, ez a nyers, lázadó szellemiségű durva motor hihetetlenül lendületes. A jármű arányai tökéletesen ellensúlyozzák éles izomzatát, és a motorkerékpár különösen fenyegetőnek tűnik, főleg feketében.

Az esztétikum persze nem minden. Az új Combat Fighter CX4 architektúrájára épül – a drag racing rendszer könnyebb, erősebb verziója. Első és hátsó futóművét egy darabból marták ki. 23 kilós, 132 köbcentis (2,16 literes) V-twin motorja több mint 200 lóerős. Üzemanyagtankja vázának alsó részébe lett beépítve, friss levegőt a váz felső részében helyet kapó légszűrő házba CNC mart nyílásokon keresztül kap.

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending