Csatlakozz hozzánk

Akciók

2011-es Mugen túrakesztyű

Hosszabb szabású, kényelmes Mugen Race kesztyű a SuperZone-ban

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Tartósteszt Mugen Race sportkesztyűnk, illetve az utcai kivitel után most jöjjön a túrázósabb verzió a 2011-es kollekcióból. A G-MNR-902 fantázianevű túrakesztyű megfelelő komfortérzetet biztosít a hosszabb utazások (vagy a kellemetlenebb körülmények) alkalmával is, mivel hosszú fazonjának köszönhetően jól véd az időjárás viszontagságaival szemben. A kényelmet tovább fokozza, hogy a tenyerét csúszásgátló réteggel vonták be, a mutatósabb megjelenést pedig a tenyér-rész világos, bézs színe erősíti.

Ez a Mugen kesztyű is marhabőrből készült (a sportkesztyű tapasztalatai alapján finom kivitelben), az ujjaknál és a kézfejnél pedig műanyag protektorok vigyáznak ránk. A csuklónál lévő dupla tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyen testre szabható a G-MNR-902, amely – a Mugen márka hírnevéhez méltóan – igen jól áll az ár-érték versenyben: a gyártó 2011-es sportkesztyűjéhez hasonlóan 19.900 forintba kerül, ami nem rossz ár egy ilyen sokoldalú, jól használható ruhadarabért. Éppen aktuális is, hiszen véget ért a nyár, hűvösebb az éjszaka már, elkél a kicsit vastagabb, hosszabb kesztyű is – a képeken látható darabot a Bécsi úti SuperZone-ban szerezheted be.


Kényelmes, komfortos túrakesztyű finom marhabőrből

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76,  06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending