Csatlakozz hozzánk

Hírek

2010-es szépségverseny

Az olasz Motociclismo olvasói megszavazták 2010 legszebb motorjait. Érdekes és persze hazafias sorrend született.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az olasz Motociclismo olvasói megszavazták 2010 legszebb motorjait. Érdekes és persze hazafias sorrend született.

Európa egyik legnagyobb nyomtatott és elektronikus motoros médiája, az olasz Mototciclismo idén is megszavaztatta olvasóit a soron következő év legszebb motorjairól. Az eredményre rutinból nem tágult ki a puppillám, évről-évre megszoktam már, hogy egy olasz szépségverseny nemzeti sorrendje csak annyira nevezhető különösnek, mint a pálinka fesztiválon illatolt alkoholos lehelet. “Ki a leghelyesebb gyerek a játszótéren?” – kérdezzük és mutatunk boldogan saját porontyunkra. Hát nagy vonalakban erről szól ez a szavazás is.

Az tehát borítékolható volt, hogy legalább az első három helyezett olasz márka típusa lesz, de azért az mégis megér egy sort, hogy az új 1200-es Ducati Multistrada lazán maga mögé utasította a szintén új MV Agusta F4-et és az Aprilia RSV4-et is. A szavazatok arányát a képeken látni fogjátok, nekem megdöbbentő volt. Persze hozzátartozik, hogy a Ducati szavazatainak felét valószínűleg maga az újdonság varázsa teszi ki, mivel az RSV4-et már tavaly is láthattuk, és az új MV-ről sem könnyű megmondani mi változott az előző modellhez képest. Ettől függetlenül, az alapvetően több mint 10 éve tervezett dizájnjával az F4-esnek még mindig futotta a második helyre, de valószínűleg még tíz év múlva is benne lesz az első ötben. Zseniális, utánozhatatlan és örök munka! Kis mementoként nézzétek meg a róla készült legfrissebb promo videót, majd hátulról visszafelé láthatjátok az olasz olvasók szépség sorrendjét is.

A hozzászólásokban pedig várjuk a véleményetek, hogy nálatok miként alakulna az első öt legszebb motor sorrendje. Kíváncsiak vagyunk!

A 2010-es MV Agusta F4 hivatalos vágykeltő kisfilmje
A Motociclismo olvasóinak szavazása alapján…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending