Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

2010-es GSX-R Klub rendezvények

Április 16-án, a Hungaroringen tartják idei első pályanapjukat a Gixxeresek

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Immár nyolcadik éve rendezi a GSX-R Klub pályanapjait és versenyeit. Az idei szezonban ismét apró újításokkal próbálják még szélesebb kör számára vonzóvá tenni rendezvényeiket.

Amelyből a következő pénteken, azaz április 16-án lesz a Hungaroringen, ahol pályamotorozással – amatőr versenyekkel – várják a látogatókat – a hölgyeket is! Idén újra lesz pártoló verseny, a már megszokott GSX-R 600, 750 és Open géposztályok mellett. A Gixxeresek ismét együttműködnek a V2 Kupa szervezőivel, sőt, a tavaly bevezetett hölgy értékelést is megtartják.

Így 2010-ben minden pályamotoros megtalálhatja számítását, hiszen lesznek versenyek nem csak GSX-R-ekkel indulóknak, hanem bármely márka ridereinek. Akiben viszont még nem munkál annyira a versenyszellem, vagy az első futam előtt csak rutint akar gyűjteni, az sem csalódik, hiszen két óra szabad motorozáson vehet részt a délelőtti órákban, sebesség szerinti csoportbontásban.

Az első pályanapon – vagyis április 16-án – a délelőtti szabad motorozásokat a versenyek szabad,- majd időmérő edzései követik. Először a GSX-R Open, majd a 600-as géposztály fog rajthoz állni. Őket a V2 kupa versenyzői követik, végül pedig a pártolók – vagyis minden nem Suzuki GSX-R-el rajthoz álló versenyző – következnek, a hölgyekkel együtt. Tehát idén a női versenyzők részére sincs márkamegkötés. Természetesen őket a pártolóktól külön díjazás várja, a szebbik nemükre való tekintettel.


Nemsokára újra dübörögnek a GSX-R-ek – és a pártolók – a ‘Ringen

A nap végén ismét a szabad motorozásé a főszerep, közel egy órát lehet még körözni. (erre a pályára lépésre külön jegy váltható 4000.- Ft-ért), majd a díjkiosztókkal zárul a nap. Azért, hogy sokan tapsoljanak a díjazottaknak, ingyenes pályanapot sorsolnak ki a szervezők a nap résztvevői között, amit csak az kaphat meg, aki jelen van!

További információ:
email:
info@gsxrklub.hu
web: www.gsxrklub.hu 


Érdemes lesz megvárnod az eredményhirdetést is, hátha legközelebb ingyen körözöl majd…

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending