Csatlakozz hozzánk

Hírek

2010-es GSX-R Klub rendezvények

Április 16-án, a Hungaroringen tartják idei első pályanapjukat a Gixxeresek

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Immár nyolcadik éve rendezi a GSX-R Klub pályanapjait és versenyeit. Az idei szezonban ismét apró újításokkal próbálják még szélesebb kör számára vonzóvá tenni rendezvényeiket.

Amelyből a következő pénteken, azaz április 16-án lesz a Hungaroringen, ahol pályamotorozással – amatőr versenyekkel – várják a látogatókat – a hölgyeket is! Idén újra lesz pártoló verseny, a már megszokott GSX-R 600, 750 és Open géposztályok mellett. A Gixxeresek ismét együttműködnek a V2 Kupa szervezőivel, sőt, a tavaly bevezetett hölgy értékelést is megtartják.

Így 2010-ben minden pályamotoros megtalálhatja számítását, hiszen lesznek versenyek nem csak GSX-R-ekkel indulóknak, hanem bármely márka ridereinek. Akiben viszont még nem munkál annyira a versenyszellem, vagy az első futam előtt csak rutint akar gyűjteni, az sem csalódik, hiszen két óra szabad motorozáson vehet részt a délelőtti órákban, sebesség szerinti csoportbontásban.

Az első pályanapon – vagyis április 16-án – a délelőtti szabad motorozásokat a versenyek szabad,- majd időmérő edzései követik. Először a GSX-R Open, majd a 600-as géposztály fog rajthoz állni. Őket a V2 kupa versenyzői követik, végül pedig a pártolók – vagyis minden nem Suzuki GSX-R-el rajthoz álló versenyző – következnek, a hölgyekkel együtt. Tehát idén a női versenyzők részére sincs márkamegkötés. Természetesen őket a pártolóktól külön díjazás várja, a szebbik nemükre való tekintettel.


Nemsokára újra dübörögnek a GSX-R-ek – és a pártolók – a ‘Ringen

A nap végén ismét a szabad motorozásé a főszerep, közel egy órát lehet még körözni. (erre a pályára lépésre külön jegy váltható 4000.- Ft-ért), majd a díjkiosztókkal zárul a nap. Azért, hogy sokan tapsoljanak a díjazottaknak, ingyenes pályanapot sorsolnak ki a szervezők a nap résztvevői között, amit csak az kaphat meg, aki jelen van!

További információ:
email:
info@gsxrklub.hu
web: www.gsxrklub.hu 


Érdemes lesz megvárnod az eredményhirdetést is, hátha legközelebb ingyen körözöl majd…

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending