Csatlakozz hozzánk

Akciók

2010-es BMW ruházat

Megérkezett az új szezonra a bajor ruhakollekció, a márka hívei akár tetőtől talpig BMW-be öltözhetnek

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Elkészítette a BMW Motorrad az új szezonra szánt motoros ruháit. A kollekció elkészítésekor kiemelt figyelmet kapott a márka sportprogramja, vagyis a forradalmian új S1OOORR.

A bajorok új superbike-jának szellemében alkották meg az ún. DoubleR-szériát, amelyhez  motorosruha, bukósisak, csizma és kesztyű is tartozik. Igényes anyagválasztás és magas szintű kidolgozás jellemzi a tradicionális BMW harci színekben pompázó felszereléseket. Persze a megjelenés mellett a kényelemre és a biztonságra is koncentráltak a tervezők, amire az egyrészes ruha esetében a marhabőrnél 2O%-al könnyebb, 1mm vastag kengurubőr anyag a garancia.

A biztonságot továbbá a magas szakítószilárdságú varrások és a váll, könyök, csípő és a térd tájékán bevarrt NP-protektorok szavatolják – melyeket a lehető legmagasabb ütéscsillapítási adottságok jellemeznek. A kényelemre (és ezzel együtt a jobb komfortérzetre, koncentrációs-képességre, esetleg köridőre?) pedig a test megfelelő hőegyensúlyát megtartó kialakítás a biztosíték. Mindezt a vállak, a far és a térd felett rugalmas bőr, míg a ruhaujjakban, a lábak elágazásánál, a térdhajlatban és a lábikrákon rugalmas kevlárbetétek segítségével – ez a megoldás is a BMW versenytapasztalatából származik. A biztonság, a kényelem és a sportos bömös dizájnú megjelenés mellett kapsz nagy BMW Motorrad feliratokat is, hogy motor nélkül is lássák rajtad, hogy az új, asszimmetrikus ezressel jársz – esetleg HP2-vel.


A BMW Motorrad új, igényes DoubleR-nevű bőrruhája…

A DoubleR bukósisak stílusát formavilágában a DoubleR-kollekció további darabjaival kialakított összhang határozza meg, de javultak az új sisak aerodinamikai adottságai is. Természetesen a legújabb BMW-bukó esetében is az új „bayerischen” slágergép, az S1000RR áll a figyelem középpontjában: a sisak légellenállási tulajdonságait e modell kisméretű szélvédőjéhez igazították. A magas minőségi elvárásoknak megfelelően a plexi karcálló, 100%-ban elnyeli az UV-sugárzást és a párásodással szemben is hatékony védelemmel rendelkezik. Igény szerint akár nyakpárna, ill. áll-légterelő is rendelkezésre áll, amelyekkel a sisak különösen csendessé, míg nélkülük kimondottan szellőssé válik.


…melyhez remekül passzol a hozzá tartozó bukósisak…

Mondanom sem kell, az új DoubleR csizmát is az új ezres BMW sportos igényeinek megfelelően dolgozták át. A csizma külső rétegét 1,6 milliméter vastagságú, speciális műbőr alkotja, amelyet rendkívüli kopásállóság jellemez. A talp-középcsont extrém meghajlásából származó sérülések megelőzésére ez a lábbeli a jól bevált, ún. MCS-rendszert alkalmazza. Ez a szabadalmaztatott csuklórendszer felfelé és lefelé egyaránt szabályozza a mozgási lehetőséget, miközben magas fokú mozgási szabadságot, a sebességváltások során pedig finom érzékelést és visszajelzéseket biztosít. Újak a részben gumiburkolattal ellátott sarok-és oldalsó koptatók, amelyek a lábikra-védőkkel közösen bukáskor hatékony csúszásvédelemmel szolgálnak. A kék műanyag külső talpborítás megerősített szerkezetű és mintázatának köszönhetően – nem meglepő módon – tökéletesen illeszkedik az S1000RR fém lábtartóihoz…


…de a csizmával és a kesztyűvel teljes az összkép

Teljes egészében új fejlesztésként jelenik meg a BMW Motorrad kínálatában a 2010-es szezonra a designjában harmonikusan a DoubleR-kollekció többi tagjához igazodó DoubleR motoros kesztyű. A 100%  kengurubőr kesztyűn húzódó varrások hosszának és számának mérséklése érdekében a kéz felső és belső részét borító felület egyetlen darabból áll! A kényelem és a kellemes viselet a versenypályán éppoly fontos, mint a mindennapos közlekedés során. Ez az új kesztyű – a többi DoubleR ruhával együtt – mindkettőt kínálja. Mire szépen, egymás után magadra öltöd a BMW új sportkollekciójának darabjait, úgy érzed, Te magad vagy Troy Corser, vagy Ruben Xaus. Még teljesebb az összhang, ha egy S1000RR is van alattad…

Akármekkora robbanás is a motorkerékpárok piacán az új sornégyes német superbike, a bajor cég nem feledkezett meg ruházat tekintetében a többi BMW-ésről sem. Mint például az endúrós túrázók és világjárók, nekik készült a Rallye-kollekció – már jól bevált, ill. új technológiák kombinációjával. A legjelentősebb újdonságot a kabátba és a nadrágba cipzárazható, már alapkivitelben járó vízhatlan betétek jelentik, amelyek a Comfort Mapping nevezetű technológiával készült új membránszerkezettel rendelkeznek. . A Comfort Mapping azt a körülményt is tekintetbe veszi, hogy az emberi testet eltérő „klímazónák” alkotják, s mindegyikük esetében a megfelelő membránt alkalmazza! A Rallye-ruha biztonsága és kényelme mellett rendkívül sokoldalú is, hiszen hétköznapi viseletként is használható – mondjuk gyalogtúrák vagy városnéző séták alkalmával. A 2010-es Rallye-ruházatot szintén csúcsminőségű csizma és kesztyű egészíti ki, ill. teszi teljessé.


GS-pólód mellett a barátnődet is meglepheted BMW-s felsővel

Egy Cross nevű kollekcióval is kedveskednek a bajorok a márka terepmotoros híveinek. A BMW Motorrad Pant Cross enduro-nadrágja és Jersey Cross hosszú ujjú pólója révén például a G 450 X sportenduró tulajok is tudnak márkahűen öltözködni. Természetesen ez esetben is csúcsminőségben. Még egy kicsit odébb van, de a nyári ruházat iránt érdeklődők a City 2 nadrág és a City 2 Denim nadrág formájában ideális megoldásra lelhetnek. Ezek szintén használhatók „civil” viseletként is, vagyis német motorodról leszállva is jól érzed magad benne. Szintén a nyári napok ideális kiegészítője az AirFlow3 nevű motoros csizma, melynek egyedülállósága kiemelkedő klímaegyensúlyában rejlik: a méretes szellőzőnyílások ún. AirTex-béléshez csatlakoznak, így az intenzív szellőztetés menetszél hiányában is biztosított. A verőfényes nyári napok mellett azonban nem árt felkészülni az esős menetekre sem, ezekhez idális viselet a BMW RainLock és ProRain esőruhája. Ezek esetében a víz végérvényesen kívül marad, az öltözés pedig jóval egyszerűbbé vált.


Kétrészes, funkcionális alsóruházat, továbbfejlesztett formában

A BMW 2010-es kollekciójában kínál még Hosszú, Rövid és Thermo modellek formájában kétrészes, funkcionális alsóruházatot is, valamint erre a szezonra új színekkel és design-al megspékelt egyedi pólókat. Mindenki megtalálja a számítását a BMW-családban: Jump a krosszosoknak, a Stunt az endúrósoknak, GS-feliratú a GS-tulajoknak, a Womens pedig a csajoknak ideális. Sőt, a gyerekekről sem feledkeztek meg: a jövő BMW-seinek készült a márka gyerekkollekciója, amiben találhatunk, pulcsit, kardigánt és endúrós pólót is! Ráadásul az idei szezonra a precíz bajorok az olyan kiegészítőkről sem feledkeztek meg, mint a motoros kendő vagy a sisaktartó zsák. Természetesen egészséges identitástudattal, vagyis BMW Motorrad felirattal ellátva.


Fiúk, lányok, idősebbek, fiatalabbak – A BMW mindenkinek készít pólót

Ha felkeltették ezek az ízléses cuccok az érdeklődésedet, esetleg már megrendelted S1000RR-edet (vagy már ott áll a garázsodban…), de még nincs mibe beleugranod gurulás előtt, látogass el a BMW weboldalára vagy érdeklődj a márkakereskedésekben!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending