Csatlakozz hozzánk

Hírek

200 milliót egy motorért?!

Lauge Jensen pár nappal ezelőtt még azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a motorkerékpár gyártók közül elsőként teljesítette a 2016-ban életbe lépő Euro4-es károsanyag-kibocsátási normát, de most valami egész más miatt ragyog…

Közzétéve

ekkor

lauge jensen gold bike
RST AIRBAG

Fogtak egy motort a dániai műhelyben és az egészet bevonták 24 karátos arannyal, és – hogy ne legyen túl „kommersz” – még óvatosan megszórták pár száz apró gyémánttal… Annak ellenére, hogy a motort kiállítási célból építették, képes eredeti funkcióját is betölteni, azaz lehet vele motorozni.

Más kérdés, hogy a potenciális vásárlónak mindenképpen érdemes kicseréltetnie a színarany kipufogórendszert, mielőtt hosszabb útra megy, különben elég hosszú „csíkot” fog maga után húzni az aszfalton. Ez az alkotás értelemszerűen nem ésszerű és majdnem zseninek kell lenni ahhoz, hogy valaki egy ilyen gigagiccsbe is bele tudjon csempészni némi ízlést. Lauge Jensennek sikerült.

Megint valami hihetetlen került ki Lauge Jensen kezei közül…

Még arra is odafigyelt, hogy a „lopásgátló” lánc és a lakat is aranyból legyen. Na nem mintha ezt a motort a világon bárhol is egy villanyoszlophoz láncolná valaki. 🙂 Hogy mi lesz a sorsa a motornak, az nem derült ki, talán egy borzasztóan gazdag és büszke apa ajándéka lesz a fiának egy jó érettségiért vagy egyetemi diplomáért – valahol a Közel- vagy Távol-Keleten.

További részletképeket a jobb oldali Képgalériában találsz!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending