Csatlakozz hozzánk

Hírek

2009-es Kawa KX modellek

A Kawasaki új motokrossz modelljei ősztől már elérhetőek lesznek a kereskedésekben. Azok számára, akik izgatottan várják a modelleket, íme egy kis ízelítő.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye
 
VERSENYKÉPESEBB MINT VALAHA – KX450F

A ’09 KX450F megtartja versenyképes mivoltát, miközben számos változtatáson esett át: új benzin befecskendezéses blokk, könnyebb, szűkebb váz, teljesen új idomzat.

A legnagyobb 2009-es változtatás a benzin befecskendezés megjelenése. Miközben megtartja az előd modell ütős motorkarakterisztikáját, az új befecskendezés stabil adagolást tesz lehetővé a legdurvább versenykörülmények között is. A fejlesztés további előnye a lágy, jól kontrollálható erőleadás.

 

A váz módosításainak fő célja a KX450F vezethetőségének még könnyebbé tétele. A vázat teljesen újraértelmezték, a kisebb súly, a könnyebb kezelhetőség és a kerék tapadásának fokozása érdekében.

 

KX250F: TOVÁBBRA IS A MEZőNY ÉLÉN

A ’09 KX250F-et a mezőny élén tartani – ebben segít a számos változtatás, mint például az új henger, hengerfej, dugattyú és forgattyúsház, a könnyebb és keskenyebb váz, a súrlódáscsökkentő bevonatos villa és a teljesen új idomzat.

KX250F erősségét, a magas fordulatszámon leadott teljesítményt tovább fokozták, és a hirtelen gázadásra is határozottabban reagál. A motor kenési rendszerén elvégzett módosítások fokozzák a teljesítményt és a megbízhatóságot. A váltómı átdolgozása precízebb váltást és határozottabb kuplungműködést eredményez.
Az új design a gyári versenygépek világát hozza el, mindemellett a keskeny formája hozzásegíti a pilótát a gyorsabb körökhöz.

Az új KX450F ÉS KX250F ősztől lesz elérhető a hazai kereskedésekben.

Lesz egy spéci Monster Energy grafikájú változat is az Államokban, ami még kétséges, hogy ide is megérkezik-e, de már képek vannak róla.

 
Galéria:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending