Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Hírek

2007 nagy bajnokai újra egy pályán

Alen és Gábor mellett a magyar motorsport krémje is jelen lesz a Talmanapon

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: Adrenalin H-Moto Team

Úgy tűnik, a magyar motorsport legjobbjai ismét példamutató összefogásukról adnak tanúbizonyságot. Az augusztus 20-i, Hungaroringen rendezendő Honda-Talmácsi Napon annyi év után ismét egy pályán fog száguldani 2007 két bajnoka: a 125-sök között világbajnoki címet nyert Talmácsi Gábor és ugyanebben a kategóriában Európa-bajnoki címet szerző Győrfi Alen.

A magyar motorsport újabb nagy napjára kerül sor augusztus 20-án a Hungaroringen, ahol délelőtt 10 és délután 15 óra között rendezik meg a Honda-Talmácsi Napot. A gyorsasági motorsport egyetlen magyar világbajnoka, Talmácsi Gábor olyan motorosokat hívott el a rendezvényre, mint a legutóbb Brno-ban futamot nyert Andrea Iannonét (Moto2), a 125-sök között második Johann Zarcót, vagy a Superbike világbajnokság betétfutamán induló ifjabb Tóth Imrét és Németh Balázst (WSSP), vagy a cseh ringen pontszerzőként záró Kispataki Viktort (WSBK). Ez a veretes névsor most kiegészült Győrfi Alennel, aki ebben az évben a Superstock 1000-es bajnokságban versenyez.

„Nagyon örülök és megtisztelőnek tartom, hogy Gábor gondolt rám, hisz annak idején, 2007-ben történelmet írtunk a 125-ös kategóriában: ő világbajnok lett, míg én az Európa-bajnoki címet szereztem meg. Annyi év után jó lesz megint egy pályán motoroznunk, még akkor is, ha ezt csak egy bemutató keretein belül tehetjük meg. Ráadásul a sportág szinte teljes hazai élmezőnye jelen lesz, és erre az összefogásra régen volt példa. Remélem, a motorsportot kedvelők közül minél többen látogatnak ki a Hungaroringre szombaton” – jelentette ki az Adrenalin H-Moto Team 21 éves pilótája, aki a rendezvényre versenymotorjával, egy ezres Hondával érkezik.


2007 Európa- és világbajnoka is a Hungaroringen tölti augusztus 20-át

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending