Csatlakozz hozzánk

Hírek

200-as Duke is lesz – Indiában

A KTM Kis Hercege 200 köbcentis lesz Indiában és a Bajaj gyárban készítik majd

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Indiában lencsevégre kapták a KTM Duke – ottani – 200 köbcentis változatának sorozatgyártás előtti példányát. Csak a Távol-keleti ország piacára készül ekkora hengerrel a kis örömmotor, ami ott is könnyen a fiatalok kedvencévé válhat.

Különösen, hogy minden bizonnyal jóval erősebb lesz (20 lóerő feletti teljesítménnyel várható), mint az európai normáknak megfelelően elkészített Duke 125 (15LE). Ráadásul még jóval olcsóbban lesz kapható Indiában, a brit MCN magazin információi szerint nagyjából 700.000 forintnak megfelelő indiai rúpiát fognak kérni érte, míg itthon egyezer forint híján egymillió forint lesz a nyolcadliteres funbike ára.

A vízhűtéses DOHC blokk által hajtott, igényes futóműves szöcske az indiai viszonyok között a prémium kategóriába sorolható majd és a Bajaj gyárban fogják készíteni. Arrafelé nem az ilyen igényes kivitelű kismotorok a megszokottak, úgyhogy bizonyára sok indiai (fiatal)ember álma a 200-as Kis Herceg. Az itt látható kémfotót az indiai OverDrive magazin egyik olvasója készítette, de hogy mikor lesz teljesen szériaérett a nagyobb verziójú “kicsigyúk”, arról egyelőre nincsenek információk. Ami számunkra fontosabb is, hogy nálunk várhatóan jövő hónaptól kapható a 125-ös – ami kicsit kisebb, kicsit gyengébb, de a mienk lehet.


Valószínűleg erősebb és olcsóbb kis Duke-nak örülhetnek majd az indiaiak


Nemsokára kapható nálunk a 125-ös, hajszállal egymillió alatti áron

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending