Connect with us
Suzuki

Újdonság

17 új Honda a hétvégi motorshow-n

A Honda nagyban játszik: ha mindent beleszámolunk, nem kevesebb, mint 17(!) új vagy átdolgozott 2014-es nóvummal készülnek a motorkiállításra – ezt nevezzük válságkezelésnek!

Published

on

honda 2014 larus
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Honda, Milánó: 6 új modell, 7 ráncfelvarrás – ezzel a címmel jelent meg cikkünk a tavalyi szezonvégi EICMA kiállításról. Ez ugye még csak 13 gép, ám a legnagyobb motorgyártó nem lőtte el minden puskaporát Milánóban, maradt tokiói show-ra is, ahol további három modellről rántották le a leplet: ezek a CB1000, a CB1100EX és a GoldWing F6C voltak. Némi matektudás birtokában még mindig sántít a történet: eddig 16 típust számolhattunk – a 17. az az SH Mode, amely ugyan egy ideje már piacon van, mégis a 2014-es modellévhez köthető. A milánói új, vagy valamelyest átdolgozott modellek pedig, név szerint, szépen sorban: CBR1000RR SP, CBR1000RR, CBR300R, CBR650F, CB650F, CTX700, CTX700N, CTX1300, NC750S, NC750X, NC750D Integra, Crosstourer és VFR750F.

A már megszokott CB, NC, CBR, VFR mellett új típusjeleket is tanulgathatnak a Honda rajongók, mint a CTX vagy az F6C…

Szép hosszú a lista – ehhez már egy jókora standot “kénytelenek” építeni a Honda munkatársai. A sajtó képviselői már ma is megtekinthették az idei felhozatalt Budapesten, ahol Szloboda Tamás marketing manager (egyben MGE elnökségi tag) a hazai újmotor-piac “óvatosan” növekedő állapotáról is beszélt. A kínálatból egyébként egyedül az F6C hiányzott, de az AMTS kiállításon a Hungexpón már az új GoldWing is ott lesz. A Honda armada szépségét az is adhatja, hogy a 2014-es újdonságoknak csak nagyjából a felére lehet ráfogni a csúnyácska “válságmotor” jelzőt: drága, exkluzív, már-már irracionális gépek ugyanúgy alkotják, mint olcsó, praktikus és gazdaságos motorok.

– a teljes 2014-es Honda kínálat, adatokkal, árakkal
– még a milánói premieren készítettük ezt a “körbejárós” videót az újdonságokról:

Egy képre nem fért rá az összes…

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending