Csatlakozz hozzánk

Hírek

16. Open Road Fest – Több, új, jobb!

Megkezdődött a kedvezményes online jegyértékesítés a 16. Open Road Festre! Immáron bárki vásárolhat magának, barátainak vagy akár családtagjainak belépőket a június 10. és 14-e közötti Harley Fesztiválra – mindezt az otthon kényelméből

Közzétéve

ekkor

16. hdorf
RST AIRBAG

A kedvezményes online jegyvásárlás május 25-ig tart, mely időszakban 16.500 forintért juthatnak hozzá az érdeklődők a négynapos karszalaghoz A fesztiválra hetijegyen kívül napijegyek is vásárolhatók elővételben az interneten, a szerdai napra 3.000 Ft-ért, míg a csütörtök, péntek és szombati napokra 6.000 Ft-ért. A napijegyek, mint ahogy azt már megszokhattuk, adott nap reggel 9 órájától a következő nap reggel 9 óráig jogosítják fel a tulajdonost a fesztiválon való részvételre.


Magyarország legnagyobb nemzetközi motoros és zenei fesztiváljaként a jegyvásárló felület elérhető magyar és angol nyelven is! 2015-ben is neves nemzetközi fellépő látogat Alsóörsre, ahol az Open Road Fest tárt karokkal várja a motorozás iránt érdeklődőket egyedülálló hangulatával: a rock- és popzene, Balaton, napsütés, lóerő és barátok mellett idén számos újdonsággal is készül a szervezőcsapat, hogy a látogatóknak még inkább felejthetetlen fesztiválélményben lehessen része.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending