Csatlakozz hozzánk

Blog

13. Sunshine Rádió nyíregyházi teremkrossz HD-ben

Videós összefoglaló az egyedülálló és tradicionális beltéri rendezvényről

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Szöveg, film: Nagy Norbert  Képek: Varga Zoltán (mxfoto.hu)

Az évek alatt igazi hungarikummá nőtte ki magát a kemény borításon megrendezett szuperkrossz verseny, a nyíregyházi teremkrossz. A triál és a szuperkrossz szerelemgyerekét a nyugatiak már rég elfelejtették, pedig egykoron a Bercy sportcsarnokban is hasonló talajon folyt a küzdelem. Már nálunk sem rendez senki ilyen viadalt a nyíregyháziakon kívül, ezért lesz minden évben zarándokhely a város szabadidő csarnoka.

A piszkos anyagiak majdnem megpecsételték ennek a remek hangulatú versenynek a sorsát. A válság sajnos a Bujtosi Szabadidő Csarnokot sem kerülte el, nagyon kevésen múlott, hogy nem dőlt romba 13 év kitartó és kemény munkája. Az utolsó pillanatban esett be egy tőkeerős szponzor, aki szó szerint megmentette a teremkrosszt. Ahogy a következő fél órás közvetítésből is kiderül, kár lett volna veszni hagyni ezt a formátumot, mert a remek hangulat mellett kiváló csatákat is hozott az idei derbi.

Külön köszönet a Safety-Hungarynak, akik az új Dirt Track oktatással mellénk álltak és segítik a munkánkat. Nekik köszönhetően az egész 2011-es motokrossz OB közvetítésre kerül a tesztmotor.hu-n.

A filmeket HD-ben készítettük, hogy nagy felbontásban is élvezhessétek a látványos jeleneteket. Ha van rá módotok rakjátok ki a képet a nagy TV-re és úgy nézzétek Full HD-ben! Érdemes.

Teremkrossz összefoglaló – 1. rész
Teremkrossz összefoglaló – 2. rész

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending