Csatlakozz hozzánk

Blog

12 óra motorozás a Jövőért II.

Szombaton ismét 12 órás motorozás Kakucson egy súlyos beteg kisfiú megsegítésére

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Idén ismét megrendezik a 12 órás motorozást Kakucson. Nem valamiféle endurance csapatversenyről van szó, hanem – akárcsak tavaly, az első félnaposon – jótékonysági rendezvény lesz a KakucsRingen. A szervezők ismét a súlyos beteg kisfiú, Kolcsár Zsoltika megsegítésére gyűjtenek és remélik, hogy a tavalyihoz hasonló sikerrel zárul az újabb nemes kezdeményezés.

Mindez rajtatok is múlik, hiszen minél többen látogattok ki augusztus 27-én, szombaton Kakucsra, annál nagyobb az esélye, hogy az őssejt-beültetésre váró lajosmizsei kissrác felépül. Tavaly is több program fogadta a látogatókat és ez alkalommal is lesz például streetfighter show, most Erdős Csaba előadásában. Természetesen pályamotorozásra is lesz lehetőség a három versenyző körözésével párhuzamosan: ismét Gyenis Gábor és Áron, valamint Laczkó Máté köröz majd reggel 7-től este 7-ig, példát mutatva ezzel (sport)emberi magatartásból.

10 órakor kezdődik Erdős Mester stunt showja a célegyenesben, délben pedig a 2010-ben ezen az rendezvényen felavatott, a box falára helyezett Drapál-emléktábla koszorúzása következik. Az eseményre ezúttal is ellátogatnak az egykori legendás versenyző közeli hozzátartozói és barátai, köztük Drapál Katalin. Sajnálatos módon egy nagy hiányzóval már most számolhatunk, hiszen Böröczky Pepi (tavalyi beszéde ITT) betegsége miatt biztosan nem lesz jelen (ezúton is jobbulást kívánunk). A belépő egész napra egy ötszázas, pályázni 4000 forint ellenében lehet. Mondanunk sem kell, a befolyt összeg teljes egészében Zsoltika családjához kerül. Egy “sima” délután is ennyibe kerül Kakucson, amiért most egész nap mehetsz, miközben egy súlyos beteg kisfiún segítesz. Várunk szombaton Kakucson!


Jelentkezni a jótékonysági esemény Facebook oldalán is lehet


Jótékonyági célból szombat reggel újra elrajtol a három kissrác…


…és ismét részt vesznek egyik példaképük megemlékezésén

Összefoglaló a tavalyi 12 órásról

Comments

comments

Trending