Csatlakozz hozzánk

Hírek

125-ös robogó egy 50-es bőrében: Yamaha Delight

A 125-ös kategória teljesítménye az 50 köbcentisek mozgékonyságával – jól hangzik. A hangvillások újdonsága, a klasszikus megjelenésű Delight ezt a tézist igyekszik majd igazolni

Közzétéve

ekkor

yamaha delight
RST AIRBAG

Az ősztől kapható – valójában 114 köbcentis – gépezet tehát időtálló, retró formákkal érkezik a nagyvárosok forgatagába – a Delight legnagyobb különlegességét az “ultra-kompkat” méretek ellenére is “életerős” motorblokk adja. A számok nyelvén már nem ennyire egyértelmű a helyzet, hiszen 7 lóerőre már egy 50-es is képes lenne, a 8Nm-nyi nyomaték azonban megmentheti a helyzetet. Merjük ezt mondani azért, mert a hasonló teljesítményű, tesztmotorokért szaladgálós BMK Booster 100-asunk is jól teljesít a városi hadszíntéren. Meg azért is, mert feltankolva sincs egy mázsa az új gép súlya (98kg).

Kompakt méretek, alacsony ülés, ergonomikus lábtartó

A felszereltségét illetően, csak elöl találunk (180mm-es) tárcsaféket, és a – 12 collos – lemezfelnik sem néznek már jól ki 2013-ban. Mindezt megmagyarázza a Delight ára, amely nem több, mint 668 ezer forint, mindennel együtt. Hogy mit kapunk még ezért? Ha nem is acélos, de mindenképpen gazdaságos blokkot, ülés alatti tárolót (amibe a nyitott bukó fér be) és alacsony ülésmagasságot (775mm) – utóbbi jó hír a lányoknak. És a “veszpás” dizájn mellett valószínűleg yamahás minőséget is, ami a robogóik terén igen jó mostanában.


– további információ a Yamaha oldalán

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending