Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

12. helyen végzett Sebestyén Peti mindkét argentínai futamon

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Kicsit olyan Peti sorsa az Evan Brothers csapatban, mintha csak a Humda pénze kellett volna nekik, de a saját csapata folyamatosan kibabrál vele. Vannak szép pillanatok ebben az évben, de ezek akkor keletkeztek, amikor Peti régi főmérnöke csatlakozott a csapathoz. Ő tudta milyen motort állítson a Petinek és jöttek is egyből az eredmények. Illetve jöttek volna, ha Peti felszabadult érzések közepette élvezve a motorozást, és emiatt nem csúszik be egy-két bukás a fontos helyezések helyett. A főmérnök aki most vele van, -fogalmazzunk úgy- hogy nem épp a magyar versenyző érdekeit képviseli és hibát hibára halmozva küldi ki pályára Petit… Ezek a szerkesztő gondolatai, de szerintünk Peti is efféleképpen gondolhat erre a szezonra… Minden estre nagyon szurkolunk, hogy az utolsó két futamon jól szerepelhessen!

Íme a közlemény és Peti gondolatai:

Világbajnoki pontokkal zárta a vasárnapi napot is a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti. A szombati naphoz hasonlóan, a második futamot is a 12. pozicióban fejezte be.

Vasárnap sem volt eseményekben hiány a Supersport-világbajnkság futamán, rengetegen hibáztak és buktak a változó körülmények miatt. A reggeli warm up-on kipróbált beállítástól teljesen elkoptak a gumik, úgyhogy a versenyre egy más motort adott Peti alá a csapat, amivel aztán a futam is szenvedősre sikerült.

„Nagyon csalódott vagyok emiatt a nap miatt mert a pénteki első szabadedzésen remekül éreztem magam, de onnan csak hátrafelé mentünk. A vasárnapi versenyre a beállítások nem voltak túl jó irány, köridőben a szombati futam első felét sem tudtam megközelíteni. Az utolsó európai futamon mellettem volt a régi mérnököm és látszott is a különbség, szóval abban reménykedem, hogy a csapat lehetővé teszi, hogy az utolsó két versenyre is mellettem legyen és akkor hiba nélkül, méltóképpen fejezem be a bajnokságot.” – mondta el a HUMDA pilótája.

Peti Just1 J-GPR bukósisakot használ 2022-ben. Ha szeretnétek megnézni/felpróbálni ezt a remek karbon sisakot, akkor gyertek el az üzletünkbe!

Készítettünk egy videót is Petivel Mostban a csehországi futamon. Nézzétek meg ezt a kis műhelytitkot is:

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending