Connect with us
Suzuki

Hírek

12. helyen végzett Sebestyén Peti mindkét argentínai futamon

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Kicsit olyan Peti sorsa az Evan Brothers csapatban, mintha csak a Humda pénze kellett volna nekik, de a saját csapata folyamatosan kibabrál vele. Vannak szép pillanatok ebben az évben, de ezek akkor keletkeztek, amikor Peti régi főmérnöke csatlakozott a csapathoz. Ő tudta milyen motort állítson a Petinek és jöttek is egyből az eredmények. Illetve jöttek volna, ha Peti felszabadult érzések közepette élvezve a motorozást, és emiatt nem csúszik be egy-két bukás a fontos helyezések helyett. A főmérnök aki most vele van, -fogalmazzunk úgy- hogy nem épp a magyar versenyző érdekeit képviseli és hibát hibára halmozva küldi ki pályára Petit… Ezek a szerkesztő gondolatai, de szerintünk Peti is efféleképpen gondolhat erre a szezonra… Minden estre nagyon szurkolunk, hogy az utolsó két futamon jól szerepelhessen!

Íme a közlemény és Peti gondolatai:

Világbajnoki pontokkal zárta a vasárnapi napot is a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti. A szombati naphoz hasonlóan, a második futamot is a 12. pozicióban fejezte be.

Vasárnap sem volt eseményekben hiány a Supersport-világbajnkság futamán, rengetegen hibáztak és buktak a változó körülmények miatt. A reggeli warm up-on kipróbált beállítástól teljesen elkoptak a gumik, úgyhogy a versenyre egy más motort adott Peti alá a csapat, amivel aztán a futam is szenvedősre sikerült.

„Nagyon csalódott vagyok emiatt a nap miatt mert a pénteki első szabadedzésen remekül éreztem magam, de onnan csak hátrafelé mentünk. A vasárnapi versenyre a beállítások nem voltak túl jó irány, köridőben a szombati futam első felét sem tudtam megközelíteni. Az utolsó európai futamon mellettem volt a régi mérnököm és látszott is a különbség, szóval abban reménykedem, hogy a csapat lehetővé teszi, hogy az utolsó két versenyre is mellettem legyen és akkor hiba nélkül, méltóképpen fejezem be a bajnokságot.” – mondta el a HUMDA pilótája.

Peti Just1 J-GPR bukósisakot használ 2022-ben. Ha szeretnétek megnézni/felpróbálni ezt a remek karbon sisakot, akkor gyertek el az üzletünkbe!

Készítettünk egy videót is Petivel Mostban a csehországi futamon. Nézzétek meg ezt a kis műhelytitkot is:

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending