Csatlakozz hozzánk

Hírek

115. születésnapja alkalmából új videóval jelentkezik a Harley-Davidson

És ezúttal nem csak egy hangulatos anyaggal van dolgunk, hiszen elég merész kijelentéseket tesz az amerikai gyártó!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szívhez szóló felirattal indítunk, melyet aztán kicsit reszelős hangú narrátorunk folytat, elég meglepő kijelentésekkel:

SZABADNAK SZÜLETTÜNK.
SZABADON HAJSZOLHATJUK ÁLMAINKAT.
A SZABADSÁG FELELŐSSÉG.
HISZEN NEM CSAK A MIÉNK.
HANEM A GYERMEKEINKÉ IS.

115 éve a cég négy fiatal alapítója elvitte az első saját motorjukat egy körre. Egy újfajta szabadság úttörői voltak. Az volt az álmuk, hogy a lovak és kerékpárok helyett valami jobbat adjanak az embereknek. Az idők változnak, de a Harley-Davidson küldetése örök: még több szabadságot adni a világnak. Figyelem, eget rengető bejelentések jönnek! Mi törjük előre az utat, amely a motorozás örömét a jövő felé vezeti.

Az első elektromos és teljesen új fejlesztésű Harley-Davidson motorkerékpár, a Livewire 2019 Augusztusában bemutatkozik.

 

Újra felfedezzük a gyökereinket, hogy feltaláljuk a jövőt, és több olyan új terméket készítünk, amelyet még egy biciklinél is könnyebb használni. Csak húzod a gázt és haladsz.

Motorosok vagyunk. Nem egy helyben ülve bámuljuk, ahogy a világ elhalad mellettünk, hanem új kalandokat keresünk és új helyek felé vesszük az irányt.

A Pan America 2020-ban ér földet.

Vannak terveink, amelyek meglepetést fognak okozni, hiszen ebben az új világban, új ötletekkel kell tovább fejlődni. Karcsú és mozgékony modellek, amelyek több motorosnak is megfelelő lehet. És ez még csak egy ízelítő volt. Szerte az egész világon, új piacokon, új embereknek hozzuk el a szabadság márkáját. Új, városi üzletek nyílnak világszinten.

Új vásárlási élményeket teremtünk és egyszerűbbé tesszük a kommunikációt a Harley-Davidson felé. És mindeközben továbbra is folytatjuk a riderek által az egész világon imádott motorok fejlesztését olyan módon, amit a legtöbben el sem tudnak képzelni. De mi el tudjuk. Teli gázon megyünk előre, mert ez a szabadság hajszolásáról szól.

A motorozás szenvedély, amelyet a generációk adnak át egymásnak.
Mi biztosítjuk, hogy a szenvedély továbbra is megmaradjon.
Két keréken, mindörökre.

Mindent a szabadságért.
Harley-Davidson.
Szabadságot mindenkinek.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending