Csatlakozz hozzánk

Hírek

10 % kedvezmény a Yamaha Citiben!

Motort szeretnél? Jó lenne felöltözködni az őszre? Beszámíttatnád a vasad? Van megoldás…

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Szöveg: Molnár Dénes (DennyM) – denes@tesztmotor.hu

Ha már kiharcoltunk nektek egy kis kedvezményt, éljetek vele. Irány a Yamaha City!

Jó pár hete már annak, hogy a Yamaha City átköltözött a Duna másik oldalára (Árpád fejedelem út 99.). Szerintem sokkal jobb helyen vannak. Szép nagy parkoló, hatalmas szalon 35-40 motorral, bőséges szerviz, mi kell még.

A fotó kedvéért felmásztam az üzlet egyik sarkába.

A napokban, ahogy beszéltem a „szitis” srácokkal, megtudtam, hogy szerencsére nem érezni a költözést, továbbra is rengetegen járnak be hozzájuk (többek közt én is, bár lehet hogy ezt már nem szerencsének könyvelik el 😛 ), szóval még mindig ők a legnépszerűbb és az északiaknak a legközelebbi Yamaha kereskedés. Nem csoda a keresettség, hiszen Európa szerte csupán 7 ilyen Yamaha szalon van, mint az övék. Gondolok itt a trendre, a színekre, a szolgáltatásokra (és mélyen tisztelt, méltán világhírű Szőke Zoltánra a szervizben). Mondanom sem kell, hogy kis hazánkban egyedül álló a kis csapat.

Árpád fejedelem út 99.

Az apropó, ami miatt digitális tollat ragadtam az az, hogy többen kérdezgettek engem erről-arról. A másik pedig, hogy nem régiben meglátogattam a Yamaha Cityt és csomó újdonsággal találkoztam. Úgy gondolom más is jár hasonló cipőben, nem csak az ismerőseim, és a City úgy érzem minden motoros bajára gyógyír lehet. Így hát vegyünk sorra egy-két kérdést.

David Hasselhoff is motorozik. Igaz, a szőke haj, a napszemüveg, az orrplasztika és a mellszőrzet elrejtése megtévesztő lehet.

Szeretnék egy motort és…

Na itt már félbe szakítom az embereket. Irány a City és mindenben fognak segíteni. Az a nagy helyzet, hogy nagyon értenek a motorokhoz és aki tényleg motorozni szeretne, annak kivétel nélkül találnak megoldást. Például náluk minden motort elvihetünk kezdő befizetés nélküli hitelre. Igen, akár egy R1-et is. De ha nem a kezdő a gond, hanem a THM, vagy a havi fizetendő, arra is fognak mondani valami visszautasíthatatlant. Sőt, csak halkan mondom, motort is beszámítanak (nem csak Yamahát). Ahogy beszélgettem velük, szeretnének mindenkinek a saját keretein belül lehetőséget biztosítani a motorozásra és az álmaik megvalósítására és ennek érdekében mindenre képesek.

Ha egyszer csak így találjátok magatokat, az azt jelenti, hogy hamarosan motorozni fogtok. És ez jó!!!

 

Nem tudsz valahol olcsó bukót?
7000-ért láttam buksit az Auchanban, de inkább vegyünk görög dinnyét, aminek ugyanakkora a védelme, de legalább még olcsóbb és finomabb is. Ha olyat akarunk, ami megvéd és minőség is akkor mondok nektek egy új márkát: LS2. Zárt sisakot már 14.900-tól kapunk, de a legdrágább is csak 29.900. Nagyon durva , de láttam és fogtam a kezemben. Szerintem minimum kétszer ennyit érne mindegyik bukó, szóval ennyiért cukorka. Nem is értem. A fényezés, a kivehető, mosható belső, a szellőzés mind-mind profi. A kulcs talán az, hogy ha nagyon keressük, megtaláljuk benne a Made in China feliratot, de súgok valamit: még az Arainak is van köze Kínához, sőt jobbat mondok, az LS2-höz. Az LS2-t megtaláljátok a Yamaha Cityben. Ha jó áron szeretnétek sisakot, nézzetek egyet mindenképp!
Dzseki, nadrág, kesztyű?

Nem rég megismerkedtem egy szintén nem rég forgalmazott márkával a holland MQP-val. Először húztam a szám, aztán mikor találkoztam egy ismerősömmel, akinek 3 éve ilyen dzsekije van, ráadásul teljesen újszerű állapotban, elkezdtem utánajárni a dolognak. Hol máshol, mint a Yamaha Cityben lehet megvenni, ráadásul igen baráti áron. A legtöbb dzseki 3 rétegű, amiből kettőt ki is vehetünk. A nadrágok szintén profik, a kesztyűkről nem is beszélve. Utóbbiakból a legolcsóbb –igaz rövid és nyárias, de protektoros és bőr- 10.000 Forint alatt van. Nem hivatalosan, de megtudtam, hogy mivel a srácok szeretnének mindenkit biztonságban, védve tudni, ha akadály az árcédula inkább lejjebb mennek az árban. Becsülendő hozzáállás! Megkérdeztem, hogy tetőtől talpig mennyiért lehetne legolcsóbban beszerezni jó minőségű ruházatot. A válasz 110.000 Forint volt.

Nem csak MQP-t és LS2-t találtok a Yamaha Cityben. Van még Shark, Puma és Yamaha ruházat is.

Az új Yamaha szörpök meggyes és erdei gyümölcsös ízekben.

A mini manóknak is van motor. Drrrrr-drrrrrr

És még mackó is kapható..

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending