Connect with us
Suzuki

Akciók

1000 kilométer 1000 forintból!

A Zöldek akciójának keretében most szinte ingyen járathatod be új Kawasakidat

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Mindössze egyetlen, Mátyás király arcképével ellátott bankóból megúszod a bejáratási procedúrát, amennyiben most tolsz ki valamelyik Kawasaki szalon ajtaján egy 2010-es Z1000-est, 1400GTR-t, vagy egy 2009-es VN1700 Classic-ot, illetve Classic Tourer-t!

E modellek vásárlása esetén a Kawasaki átvállalja 1000 kilométer üzemanyagköltségét (nyolc literes fogyasztással számolva) és az 1000 km-es kötelező szerviz költsége is csak egy “ezredesbe” kerül. Ezzel nagyjából három, Szent István királyunk képmásával díszített bakjegyet tarthatsz a brifkódban, vagyis körülbelül 30 000Ft megtakarítást jelent – amiért inkább válassz valami gyári extrát.

Igencsak kedvez Neked a csillagok állása, amennyiben mostanában terveztél beruházni a jelenlegi legvagányabb japán nakedre, vagy a legdurvább japán túragőzösre, esetleg a stílusos VN1700-es valamelyik változatára. Különösen, hogy járatás alatt általában kicsivel több benzint is kérnek a gépek, és itt azért nem kis blokkokról van szó. Ráadásul egy kis időutazás is benne van az árban, ugyanis Te újra 12 Forint 50 Fillérért kapod a benzint – nem tegnap volt… A Kawa kampánya csak a megadott modellekre és évjáratokra vonatkozik és visszavonásig érvényes.


Csak a gázt kell húznod, nem Neked kell tankolni a gépet

A két új modell mellett a tavalyi VN1700-esek is részt vesznek az akcióban


További információ: kawasaki.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending