Connect with us

Blog

10 évesek lettünk. Ennek alkalmából ismét felújítottuk a TesztMotor.hu-t

Már jó az alapunk és jönnek újabb fejlesztések is szép sorban

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

10 éves lett az oldal, elfogyasztottunk pár designt és szerkesztő felületet közben és most amint látjátok, átalakult megint minden a tesztmotoron.

Egy ideje már mi is éreztük, hogy reszponzív irányba kell fejleszteni az oldalt, de képzeljétek két éve kezdtük el ezt a tevékenységet. Megtapasztaltuk három webprogramozó csapat linkségét, akik időközben teljesen felszívódtak, a feladat láttán. Hát igen nem volt könnyű dolgunk, de végül Alex megcsinálta, akit ajánlunk mindenkinek aki ilyen gondokkal küzd. Köszi Alex!
Rengeteg fejlesztés vár még az oldalra, első körben az eddig készült tartalmakat tettük az új köntösbe, amelyek között egyelőre szabad szavas kereséssel találhattok meg mindent.
Nemsokára jön a második hullám is ahol már sokkal jobban, típusra is kereshettek műszaki adatok és tartalmak között. Aztán pedig jön a többi fejlesztés is szépen sorban.

Triumph Speed Triple teszt

A télen készítettünk egy felmérést a motoros olvasók között és annak eredményét elemezve kezdtük el tervezni, hogyan legyen a tartalom a jövőben. Megpróbálunk ennek megfelelően olyan írásokat és filmeket készíteni amilyeneket Ti szeretnétek.
Több lesz a használtmotor teszt és felszerelésekről szóló cikkek is gyarapodni fognak, ahogy kértétek.

Ezen a képen látjátok a felmérésünk eredményét. 1121 válaszból így alakult a kívánságlista:

Azt azonban Nektek is tudnotok kell, hogy rengeteget dolgozunk azzal, hogy ennyi tartalom legyen az oldalon és a szerkesztők is fizetésből élnek, a benzinkúton nekünk is ki kell fizetni a számlát, sőt még az irodát is fenn kell tartanunk, ezért kicsit újragondoltuk ezeknek a költségeknek a finanszírozási részét is, mivel a hirdetésekből származó bevételek már rég nem fedezik ezeket.

Ami még megerősített abban, hogy fejlesszük az oldalt az alábbi eredmény, amelyet nagyon köszönünk Nektek!

Ezért számítanánk rátok is a későbbiekben, hogy fenn tudjuk tartani és még tovább tudjuk fejleszteni a közkedvelt hazai motoros magazinunkat.
Kitaláltunk már jó dolgokat ami az olvasóknak is pluszt fog adni és talán értékelitek majd az oldal működését egy kis jelképes összegű előfizetés vásárlásával.
Legalábbis reméljük, hogy átgondoljátok ezeket amiket írtunk, mert mi szeretnénk tovább készíteni a magazint, ezért is újítottuk fel teljesen.

Üdv az új tesztmotoros jövőben! Bukósisakot fel, indulunk!

Ha még szeretnétek hozzátenni Ti is a közvéleménykutatásunk eredményéhez valamit, akkor kérünk Titeket, hogy itt töltsétek ki a kérdőívünket!

Sending
User Review
5 (1 vote)

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending