Csatlakozz hozzánk

Hírek

04GEN: ilyen robogót még nem láttál

A Yamaha ma jelentette be, hogy a 2016-os (első) Vietnámi Motorkerékpár Show-n kiállítják a különleges 04GEN robogódesign-koncepciót

Közzétéve

ekkor

Euromotor3

Az április 7. és 11. között Ho Si Minh városában megrendezendő show lesz az első(!) Vietnamban megtartott motorkerékpár show esemény.

MPS Turismo
Euromotor3
AIRFLITE
MPS RAM MOUNT
MPS AUTOMAG
MPS Vespa-MV

A 04GEN a “Run-Way” koncepció alapján lett kialakítva, amely “egy méltóságteljes eleganciát tükröző és kívül-belül bájos nő képét idézi fel”.

A hagyományos robogókarosszériákhoz képest – melyek külső elemekkel elrejtik a vázat – a 04GEN esetén félig átlátszó idomokat használnak.

Az aprólékosan megtervezett belső szerkezet megmutatásával könnyedebbé tették a tekintélyes vázat, és olyan új dizájnt hoztak létre, amely a belső és a külső részek összehangolásával teremt harmóniát.

A Yamaha eddig három hasonló dizájn koncepciót mutatott be: 2014-ben az elöl két kerékkel rendelkező 01GEN crossovert, szintén 2014-ben az elektromos meghajtású 02GEN kerekesszéket, valamint 2015-ben a 03GEN-t, ami választható színekkel és anyagokkal spékelte meg a Tricity modellt.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

MPS Vespa-MV

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna
KTM

Trending