Csatlakozz hozzánk

Hírek

04GEN: ilyen robogót még nem láttál

A Yamaha ma jelentette be, hogy a 2016-os (első) Vietnámi Motorkerékpár Show-n kiállítják a különleges 04GEN robogódesign-koncepciót

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az április 7. és 11. között Ho Si Minh városában megrendezendő show lesz az első(!) Vietnamban megtartott motorkerékpár show esemény.

A 04GEN a “Run-Way” koncepció alapján lett kialakítva, amely “egy méltóságteljes eleganciát tükröző és kívül-belül bájos nő képét idézi fel”.

A hagyományos robogókarosszériákhoz képest – melyek külső elemekkel elrejtik a vázat – a 04GEN esetén félig átlátszó idomokat használnak.

Az aprólékosan megtervezett belső szerkezet megmutatásával könnyedebbé tették a tekintélyes vázat, és olyan új dizájnt hoztak létre, amely a belső és a külső részek összehangolásával teremt harmóniát.

A Yamaha eddig három hasonló dizájn koncepciót mutatott be: 2014-ben az elöl két kerékkel rendelkező 01GEN crossovert, szintén 2014-ben az elektromos meghajtású 02GEN kerekesszéket, valamint 2015-ben a 03GEN-t, ami választható színekkel és anyagokkal spékelte meg a Tricity modellt.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending