Ti írtátok

Ti Írtátok: Szicília 2016, 2. rész, Toszkánán keresztül Róma felé

Brigi kutya és Gyuri kalandja Toszkánán keresztül, Róma felé folytatódnak... 2. rész
MPS-Biltwell
Faster2

Az első kalandos rész után most tovább haladhatunk dél felé.

Következett végre a romantikus Toszkána! A környéken még sikerült igazi vizes élőhelyeket, tájakat találni, olyasmi mint a Tisza-tó vidéke. Firenzét ugye nem lehet kihagyni, bár többen óvtak attól, hogy a városban motorozzak. Megfogadva a tanácsokat a nevezetes Michelangelo térre mentünk először, ami jó ötletnek bizonyult, nagyon jó kilátópont a városra. Fényképezgetés közben aztán ránk is köszöntek, pontosabban Brigit ismerték fel rajongói, akik egy magyar turistabusszal érkeztek. Dél körül járt az idő, kezdett forró lenni a talpunk alatt a talaj (szó szerint), igyekeztünk még aznap elérni San Gimignano-t. Az eredeti terv szerint visszafelé is erre jövünk, tehát elégségesnek gondoltam, ha csak két napot szánunk Toszkána felfedezésére.

Toszkána szép. E felől mondjuk semmi kétségem nem volt, de jobb személyesen is megbizonyosodni az ilyesfajta mendemondákról. Tökéletes is lehetett volna az itt tartózkodás, mondjuk ha van egy-két hetünk itt héderezni, borozgatva, sajtot majszolgatva, leginkább tavasszal, esetleg nyár elején, de mindenképp aratás előtt. Ami épp akkor volt, szerencsére a tarlókat még nem szántották be, így tájképnek még elmegy pár fotó. 

Brigi és Gyuri további a térképen lévő kalandjait itt olvashatjátok tovább. Katt!

Amint új résszel jelentkezik a kalandor, megosztjuk veletek azt is.

Ha pedig MV Agustával szeretnétek Szicílián körözni:

Szervezünk túrát március 21-25 között a déli szigetre. Már most lehet jelentkezni, hogy a repülőjegyet időben meg tudd olcsón venni. Nincs más dolgod, csak itt a tura.tesztmotor.hu oldalon jelentkezni és utána megkeresünk. Bővebb infót a túráról pedig ebben a cikkben találsz. Katt.

Comments

comments

MPS BMW Banner
KTM
MPS APRILIA
MPS Kawasaki Banner

Hírlevél feliratkozás