Mindig mindenkivel egyénileg foglalkozunk
Fókuszban Vezetéstechnika

TesztMotor Tréning idén 10 alkalommal két helyszínen!

A KakucsRing mellett immár az ország egyik legmodernebb vezetéstechnikai központjában a DrivingCampben is Tréningezhettek velünk
MPS-Biltwell
Faster2

Rengetegen kerestetek bennünket az immár 10 éves Tréningjeinkkel kapcsolatban, aminek nagyon örülünk. Köszönjük szépen a sok érdeklődést! Sokat dolgoztunk rajta, hogy már ne csak Kakucson és ne csak hétköznap mutathassuk meg nektek azt, hogy mit hogyan kellene csinálni közlekedés közben, ezért idén már a DrivingCamp profi vezetéstechnikai pályáját is használatba vehetjük. Csak egy kis ízelítő erről a pályáról, hogy ha épp nincs senki rajta, akkor hogy lehet motorozni a hibátlan aszfalton.

Természetesen technikás részek is vannak a pályán ahol lehet gyakorolni a fékezés, elkerülés, gyors irányváltás különféle technikáit, de még akár a térdkoptatást is.

Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a testsúlyáthelyezés gyakorlására

Akik már jártak nálunk Tréningen, azok tudják, hogy nem azért csináljuk, hogy minél nagyobb izzadtságszagban menjetek haza, hanem azért, hogy mindenki jól érezze magát és a lehetőségeihez/képességeihez képest a legtöbb tudást vigye magával. Ezért fotózunk is a Tréning elejétől mindent, hogy lássátok a reggeli állapothoz képest mennyit fejlődött a technikátok. Ezért laza az egész hangulat és mindenkivel személyre szabottan foglalkozunk tudásának és céljainak megfelelően. Ezért maximalizáltuk a létszámot 15 főben. Varga Gergő (drivingcamp instruktor és ex gyorsasági motorversenyző) társammal tartjuk a Tréningeket így mindenkire jut elég időnk.

Amit a Tréningekről tudni érdemes:

– kezdő, újrakezdő, középhaladó szinten lévő motorosoknak is tudunk újat mutatni

– technikai alapok, tanácsok (bármit kérdezhettek ezekből a témákból, amit nagy eséllyel meg is tudunk válaszolni: motoros ruházat, gumiválasztás, motorkerékpár műszaki ismeretek)

– a motorkerékpáron elfoglalt üléspozíció megfelelő kialakítása, hogy jól érezd magad a motoron

– mozgás a motoron, hogy ne egy odakötözött krumplis-zsáknak érezd magad

– motorkerékpár kezelési alapok (első, hátsó fék használata, gáz és kuplung kezelés)

– ívválasztás, kanyarodás technikáinak a begyakorlása

– kanyarok fajtái (hogyan motorozz többívű kanyarokban)

 

A Pályák

A DrivingCampben a tréning során az alapfeladatokra a közel 2000 négyzetméteres M0 gyakorlómodult használjuk, ahol bóják segítségével végezzük a feladatokat, majd áttérünk az 1,2 km hosszúságú két sáv szélességű, változatos kanyarokkal, kanyarkombinációkkal és szintkülönbségekkel rendelkező zárt M5 országút modulra.

A Kakucsringen is van lehetőség bójázásra, de ott csak a tréning elején bemelegítésnek használjuk, után a nagy pályán folyik az oktatás mindkét menetirányban.

A tréning időtartama: 11.00 – 18.00 óráig

A Tesztmotor Tréningek ára:

A DrivingCampben 25.000 .- Ft. Ebéddel

A Kakucsringen 22.000.-Ft Ebéd nélkül

Még sportmotorral is meg tudunk tanítani kis helyen megfordulni

 

Időpontok 2017-ben:

A fenti dátumokra már jelentkezhettek is a Facebook oldalunkon lévő eseményeknél, de mindegyik eseményt külön be is linkeltem, csak rá kell kattintanotok és ott regisztrálni, vagy egy emailt küldjetek kérlek a trening@tesztmotor.hu címre!

Mivel korlátozott a létszám, ezért a fizetések érkezési sorrendjében tudjuk a helyeket lefoglalni! A Tréningeket rossz idő esetén is megtartjuk, mivel bármikor eleredhet az eső útközben is.

Fizetni a MotoPartsShop.hu mintaboltjában tudtok Budapesten a II. Ker Szilágyi Erzsébet fasor 17-21-ben, vagy akár utalás is lehetséges, de ezt a jelentkezés után pontosítjuk, hogy kinek-milyen számlázási címre kell küldenünk a számlát.

Hölgyeket is szívesen tanítunk, türelemmel és megértéssel várjuk a motoros csajokat is
Akár a saját motorodon is megmutatjuk, hogy hogyan kellene ezt csinálni
A végén pedig mindenki boldogan, sikerélményekkel gazdagodva és nagyon fáradtan 🙂 mehet haza

Comments

comments

Hozzászólok

Kattincs a cikk hozzászóláshoz

MPS BMW Banner
KTM
MPS APRILIA
MPS Kawasaki Banner

Hírlevél feliratkozás