Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Termékbemutató – Alpinestars SMX Plus motoroscsizma

Megérkezett a MotoStarba a 2017-es SMX Plus

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Az SMX Plus versenycsizma képviseli mindazt, ami az évek során folyamatosan, pályán bizonyított SMX széria csúcsát jelenti. Az Alpinestars innovatív Multi Link Control System (későbbiekben MLCS) és a speciális, aszimmetrikusan kialakított, rugalmas harmonikás betét megoldása segítségével az SMX Plus a legjobb kombinációt biztosítja bokavédelemben, precíz váltásban és az ízületek tehermentesítésében. A MLCS fejlett külső védelemmel ruházza fel a bokát és Achilles-ínt nagymértékű csavarodással, ütéssel, hajlítással, nyomással szemben, miközben lépéssegítő funkciót is ellát. Meglepően könnyed járást biztosít más csizmákhoz képest. A stratégiai pontokon elhelyezett, kényelmi szempontból is kifogásolhatatlan kialakítású TPU protektorok tartós és magasfokú védelmet biztosítanak viselőjének, csakúgy, mint cserélhető koptatói. Maga a TPU kör-ívelt, kopásálló sípcsontvédő lemeze kiválóan teríti szét és vezeti el a különböző erőhatásokat.


Az oldalsó szellőzővel ellátott, széles sarokvédő kiterjed egészen a bokáig, amit kombináltak egy párnázott ütéselnyelő betéttel és a MLCS bokavédelmével. A talp anyaga rendkívül ellenálló gumikeverék, amely nem csak a kellő tapadással, de hatékony vízelvezető kialakításával is hozzájárul egy jobb motorozási élményhez. Hogy lábunkra pontosan és biztonságosan illeszkedjen a csizma, a gyártó egy DuPont ™ Kevlar®, összefűzhető rögzítőt tervezett a belsőbe, valamint egy jól idomuló, erős cipzárat az oldalára. Ha még nem lenne elég szorosan a lábunkon, a TPU-n elhelyezett racsnis microlock csattal koronázhatjuk meg a rögzítést, melynek pántja elrejthető a nagyobb biztonság érdekében. A kiváló szellőzésről a front légbeömlő, a lábfejet borító szintetikus burkolat, a hatékonyan lélegző bélés és a hátsó szellőző kivezetés gondoskodik, folyamatosan keringtetve a friss levegőt csizmánkban. Az SMX Plus hosszú évekig szolgál és véd, hű társ a pályán, utakon egyaránt.


Színkombinációk: fekete; fekete-fehér, fekete-fehér-fluo sárga, fekete-fehér-piros, fehér-fekete-piros perforált!

Ára: 109.500 Ft
Méretek: 36-tól, 48-ig

MotoStar, az Alpinestars magyarországi forgalmazója
1135 Bp. Petneházy u. 55.
+36 1 6119114
motostar@motostar.hu
www.motostar.hu

Az előző S-MX6 nevű modellt váltotta ez az új SMX Plus. A régiről készült videóban láthatjátok mennyit fejlődött az új modell

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending