Kirakat Újdonság

Termékbemutató – Alpinestars SMX Plus motoroscsizma

Megérkezett a MotoStarba a 2017-es SMX Plus
MPS-Biltwell
Faster2
EuroMotor

Az SMX Plus versenycsizma képviseli mindazt, ami az évek során folyamatosan, pályán bizonyított SMX széria csúcsát jelenti. Az Alpinestars innovatív Multi Link Control System (későbbiekben MLCS) és a speciális, aszimmetrikusan kialakított, rugalmas harmonikás betét megoldása segítségével az SMX Plus a legjobb kombinációt biztosítja bokavédelemben, precíz váltásban és az ízületek tehermentesítésében. A MLCS fejlett külső védelemmel ruházza fel a bokát és Achilles-ínt nagymértékű csavarodással, ütéssel, hajlítással, nyomással szemben, miközben lépéssegítő funkciót is ellát. Meglepően könnyed járást biztosít más csizmákhoz képest. A stratégiai pontokon elhelyezett, kényelmi szempontból is kifogásolhatatlan kialakítású TPU protektorok tartós és magasfokú védelmet biztosítanak viselőjének, csakúgy, mint cserélhető koptatói. Maga a TPU kör-ívelt, kopásálló sípcsontvédő lemeze kiválóan teríti szét és vezeti el a különböző erőhatásokat.


Az oldalsó szellőzővel ellátott, széles sarokvédő kiterjed egészen a bokáig, amit kombináltak egy párnázott ütéselnyelő betéttel és a MLCS bokavédelmével. A talp anyaga rendkívül ellenálló gumikeverék, amely nem csak a kellő tapadással, de hatékony vízelvezető kialakításával is hozzájárul egy jobb motorozási élményhez. Hogy lábunkra pontosan és biztonságosan illeszkedjen a csizma, a gyártó egy DuPont ™ Kevlar®, összefűzhető rögzítőt tervezett a belsőbe, valamint egy jól idomuló, erős cipzárat az oldalára. Ha még nem lenne elég szorosan a lábunkon, a TPU-n elhelyezett racsnis microlock csattal koronázhatjuk meg a rögzítést, melynek pántja elrejthető a nagyobb biztonság érdekében. A kiváló szellőzésről a front légbeömlő, a lábfejet borító szintetikus burkolat, a hatékonyan lélegző bélés és a hátsó szellőző kivezetés gondoskodik, folyamatosan keringtetve a friss levegőt csizmánkban. Az SMX Plus hosszú évekig szolgál és véd, hű társ a pályán, utakon egyaránt.


Színkombinációk: fekete; fekete-fehér, fekete-fehér-fluo sárga, fekete-fehér-piros, fehér-fekete-piros perforált!

Ára: 109.500 Ft
Méretek: 36-tól, 48-ig

MotoStar, az Alpinestars magyarországi forgalmazója
1135 Bp. Petneházy u. 55.
+36 1 6119114
motostar@motostar.hu
www.motostar.hu

Az előző S-MX6 nevű modellt váltotta ez az új SMX Plus. A régiről készült videóban láthatjátok mennyit fejlődött az új modell

Comments

comments