Rólunk

Magyarország egyik legolvasottabb online motoros magazinja, a 2007 óta működő Tesztmotor.hu oldalunk. Ezen oldal tapasztalatait kamatoztatva indult el 2012 tavaszán a Tesztauto.hu autós magazinunk is.
2017-re a 10. évfordulónkra teljesen megújul mindkét portálunk, immár mobilbarát designnal és immár a változó olvasói / vásárlói igényeket is ki tudjuk szolgálni több új funkcióval kiegészülve.

Új funkciók:

  • Értékesítés (termék és szolgáltatás is)
  • Rendezvények szervezése ahol partnereink is be tudják mutatni a termékeiket (tréningek, túrák…)
  • Használt motor és felszerelés apróhirdetési aloldal (hamarosan)
  • Célzott DM levelek Minden márkára külön lebontott tulajdonosi adatbázissal

Online magazinjainkon a hazai piacon fellelhető új és használt autókról, motorokról, felszerelésekről jelennek meg szakmailag kifogástalan tesztek írásban és videón. Különös figyelmet fordítunk a biztonságos közlekedésre, ezért saját vezetéstechnikai tréningünk is van 2010-óta több száz résztvevővel.
Info: http://trening.tesztmotor.hu

A facebook oldalunk az össze hazai motoros oldal közül a legaktívabb, ennek a felületeit is tudjuk használni. jelenleg 16.000-nél több kedvelője van a https://www.facebook.com/tesztmotor.hu/ oldalnak.
A Tesztmotor.hu oldal látogatottsága a Google Analytics szerint az utóbbi két évben már meghaladta az évi 400.000 egyedi látogatót. A friss adatokkal kapcsolatban kérdezzen minket.

Tapasztalataink szerint a teszt tematika érdekli legjobban a vásárlás előtt álló olvasókat, így hiteles forrásból tájékozódnak az esetleges vásárlás előtt. Azonban a szerkesztőség fenntartása, a fejlesztések stb… elég költségesek, ezért van szükségünk az magazin oldalainkon hirdető, szakmai partnerekre, hogy egymást segítve tudjuk az értékesítéseteket támogatni. Ebben a szellemben dolgozunk: HA NEKTEK IS JÓ, NEKÜNK IS JÓ!
A motoros oldalon is egész évben nagy a látogatottság, mivel a motorosok nem csak közlekedési eszköznek használják a gépeket, hanem ez az egyik szerelmük is, így folyamatosan az érdeklődés központjában van.