Akciók

EuroMotor Kumpan robogó, Nolan bukósisak és TCX motoros csizma újdonságok

Crossover bukósisak és egy vadi új versenycsizma jelent meg az EuroMotor kínálatában
Euromotor2
MotoStar

Új Kumpan robogó tesztlehetőség a Westendnél

Már korábban írtunk róla, hogy az Euromotor elektromos robogók forgalmazásába is kezdett. Ezeket a robogókat lehet most kipróbálni április 22-én. Ha szeretnél hasítani egy csendes kört, akkor itt tudsz regisztrálni az eseményre.

Szeretettel várnak Benneteket a Föld napján, április 22-én szombaton 10:00-tól, a West End City Center főbejáratánál, illetve tetőteraszán! A Föld napja a világ legnagyobb környezeti eseménye. 192 országban kerül megrendezésre, ami több, mint 1 milliárd ember részvételét jelenti.
Hazánkban is rengeteg program kerül megrendezésre a környezetvédelem nevében. Úgy gondolták az EuroMotornál, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy bemutassák Nektek új büszkeségeiket, a német gyártású Kumpan electric robogókat és rollereket. Lehetősége nyílik mindenkinek kipróbálni a járműveket, aki elkötelezett környezetvédő és fontos számára a környezettudatos közlekedés, de az is, aki csak kíváncsi, hogy milyen egy ilyen új generációs robogót vezetni.

KUMPAN = Haver

A helyszínen megtudhattok minden információt a robogókról, rollerekről. A WestEnd ad helyet a V4 kerékpárverseny rajtjának is és rengeteg egyéb programmal készültek a Föld napjára. A hétköznapokban is támogatják a fenntartható fejlődést Zöld programjukkal.

Az alábbiakban pedig a 2017-es újdonságokat szeretnénk bemutatni a náluk kapható felszerelésekből.

Grex G4.2 Pro N-Com

A Nolan N43 Air sikermodell szinte ikonná nőtte ki magát az évek során. Ezt örökítetté tovább a tervezők apróbb változtatásokkal a Grex G4.2 Pro N-Com sisakban. Megtartották az előd legjobb technikai újításait, a Lexan külső héjat, ami rendkívül ellenállóvá teszi a sisakot,és természetesen a dupla homologizációról sem kell lemondanunk. Akár be van helyezve a kivehető állvédő, akár kivesszük, teljes védelmet élvezünk. Felturbózták a sisakot N-Comelőkészítéssel

is, így nagyon egyszerűvé válik a gyári kommunikáció beszerelése.

Grex G4.2 Pro N-Com: 57 500 Ft-tól

GREX G4.2

Nolan N40-5 GT

Közben pedig az utódmodell is kapott egy kis ráncfelvarrást, így lett a Nolan N40-5 GT az egyik legérdekesebb crossover sisak. Extra széles plexije, VPS napellenzője, az AirBooster szellő

zési rendszere teszi az egyik legjobb választássá, mind a motoros, mind pedig a robogós réteg számára. Természetesen a dupla homologizáció, a Lexan külső héj és az N-Com előkészítés itt is alapfelszereltség!

Nolan N40-5 GT: 70 500 Ft-tól

Nolan N40-5 GT

Nolan N902 (vagy N90-2)

Megérkezett a Nolan N91 utódja, az N90-2, ám az elnevezés senkit ne tévesszen meg, semmiféle visszalépés nem történt, csupán annyi, hogy a gyártó ezentúl a felnyitható sisakjait N90 néven dobja piacra, majd ezeket látja el különböző verziószámmal.

De mit is tud az N90-2?

Először is, el van látva páramentesítő Pinlock lencsével (a különböző modelleknél lehetnek eltérések), aminek előnyeit nem kell elmagyaráznunk. Szintén a jobb látási viszonyokat szolgálja a beépített UV400-as napellenző, ami Lexanból készül, így biztosan nem karcoljuk össze véletlenül sem. Ez az az anyag, amiből az autók golyóálló üvegeit is készítik, illetve a sisak külső héja is ebből készül. További nagy előnye a Dual Action nyitási mechanizmus, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a sisak véletlenül felnyíljon. Ugyanerre odafigyeltek a csatolásnál is, a Microlock2 csatnak köszönhetően itt sem hibázhatunk véletlenül. Továbbá a modell elő van készítve az N-Com kommunikációs rendszer beépítésére, ami segítségével motorozás közben is állandó kapcsolatban lehetünk.

Kell ennél több?

Nolan N90-2

 

TCX RT RACE – egy vadiúj tapasztalat

Az RT-RACE nem kevesebbet, mint a versenyzési élmény teljesen újfajta átélését ígéri számunkra. Ebben a csizmában a legjobb teljesítményt hozhatjuk ki magunkból, függetlenül attól, milyen pályán vagyunk.
Double Flex rendszerrel felszerelt – ez a poliuretán keret kellőképp flexibilis, de mégis stabilan tartja a lábat és meggátolja a bokaízület túlzott terhelését.

Természetesen itt nem állt meg a gyár a fejlesztésben, a Fasten Fit Control csatolásnak köszönhetően a csizma tökéletes illeszkedést biztosít minden típusú lábhoz – így biztos nem fogunk mellé a típusválasztással!

TCX RT RACE

ÁR: Árazás alatt

www.euromotor.hu

Comments

comments