Connect with us
just1 mx
Suzuki

Blog

Heti Hetes – Mit tegyél ha motoros az új párod?

Élvezd ki, mert vár egy új világ

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

– “Heti hetes” néven sorozatot indítottunk, melynek keretein belül minden héten körbejárunk egy témát, hét pontba foglalva. A célunk ezzel, hogy könnyen áttekinthető és emészthető formában beszéljünk fontos, hasznos dolgokról. Ha eszedbe jut olyan téma, amelyről szívesen olvasnál e keretek között, javaslataitokat várjuk: info@tesztmotor.hu

Bevallom mi nők képesek vagyunk túlmisztifikálni dolgokat. Egy motoros férfit vadnak, szexinek és titokzatosnak látunk, egyből rágerjedünk. De mi mást lehetne érezni, vagy gondolni, mikor eléd gurul egy tetőtől talpig motoros ruhába beöltözött férfi egy csodaszép erős motorral a combjai közt?
Talán annyit hogy „add uram, hogy jól nézzen ki a bukó alatt is”. 🙂
Hogyan tovább? Olvass 😉

1. A motorosok

Van aki túrázik, sportol és van aki csak simán a napi közlekedésre használja. Van aki egyedül, haverokkal, vagy a párjával gurul. Minden motoron elfér két ember, de nem mindegyik való arra. Ha a párod túrázni jár, készülj fel a többnapos motorozásra csapatban, vagy akár csak kettesben. Ha sport motorja van, akkor csak haveri összeröffenés, kis kalandozás fér bele, és mivel nem mindig kényelmes a hátsó ülés, ezért van, hogy bizony otthon maradsz. A pályamotor, Enduro, Motokrossz világában csak néző lehetsz, ha versenyszerűen űzi, akkor még drukker is. 

Ha találkozókra jár, készülj a többnapos tivornyázásra, és a kemény rock zenére. Ha felvonulásokra, feszíthetsz büszkén mögötte. Ha szelíd motoros, akkor sok ölelésre. :)
Mindenesetre egy biztos. Motorozni jó, élvezni fogod. ;)

2. Ne akard megváltoztatni

Hogy miért? Egyszerű. Mert NEM fog megváltozni. Van akinek ez hobbi, de van akinek életstílus. Ne akarj oroszlánból kiscicát. Fogadd el ezt az életstílust, mert ez nem fellángolás, nem egy nátha, sosem fog elmúlni. A csesztetés csak felesleges konfliktust szül, amire egyik félnek sincs szüksége. Mi lenne ha azt mondaná, ne egyél többet csokit?! A csoki veszélyes! A csoki rossz! Mindig csak a csokival foglalkozol! Már megint csokit eszel?! Már megint a csokin jár az agyad?! Inkább alkalmazkodj.
Ha neked nem okoz örömet ez az életforma, keress mást. Ha maradsz, keress magadnak más elfoglaltságot a balhé helyett.
Este úgyis melléd bújik az ágyban, hagyd azt a csokit… ;)

Have a break

Közzétette: Out of Focus – 2017. július 18.

3. Ne piszkáld a motorját

Ne akard arrébb tolni a motorját! Ne közelíts felé éles tárgyakkal! Tűsarok tabu! Ne állíts el rajta semmit! Ne teregess rá, és ne tegyél rá télen sem virágcserepet! Ott a helye ahol van!
Az az ő motorja, és kész. Nem moshatod le, nem tehetsz rá matricát, nem díszítheted ki. Nem mehetsz csak úgy vele, még ha van is rá jogosítványod. Az az övé. Vegyél magadnak!
Azt talán megengedi, hogy a ruháit rendben tartsd. 😀

4. Közös programok

Motoros pasival motoros szezonban általában csak motoros programokat lehet szervezni.
Ugorjunk le a Balcsira? Motorral. Tengerpart? Motorral. Menjünk el az erdőbe? Motorral. Hiszen mire való a szerpentin? 🙂 Jaa, hogy te hoznád a barátnődet? Óó sajna ő már nem fér fel. Így választhatsz… vele, vagy a barátnőddel kettesben az autóban? Mindenki tudja mit választasz, s mivel motorosnak motoros a barátja, így szépen belevisz a saját társaságába, és gyűlnek az új motoros barátok.
Majd télen babám. Majd télen ülünk autóba.

5. Mikor bemutat a párjának

Ne feledd, ő volt előbb! Ők már egy összeszokott páros, lovasa ismeri a lovat, minden rezdülését, rándulását érzi, tudja, vágja. Ha be akarsz vágódni, bizony neked is kell, hogy tetsszen.

Kezdheted alapkérdésekkel. „ Mennyit fogyaszt? Hány kiló?”
Vagy kápráztasd el. „ Mekkora lökettérfogattal dolgozik? Mennyi forgatónyomatékot teljesít?”
Érdeklődj, csodáld. De csakis őszintén! Azért, hogy mellette az első helyen lehess, meg kell dolgozni. Helyette sosem leszel.

And this style is called 'The Charlie Brown'…sad biker is sad

Közzétette: Out of Focus – 2017. augusztus 5.

6. Ha menni kell

Van, hogy menni kell.
Nem tudni hova, nem tudni meddig, egyszerűen csak menni kell. Egyedül.
Talán kiereszteni a gőzt, talán ellazulni, talán csak érezni a szelet, vagy a sebességet.
Ne állj az útjába, és ne komplikáld túl. Hagyd, hogy menjen. Feltöltődve fog visszatérni, bár hullafáradtan. Egy biztos, mosoly lesz az arcán és nyugalom. 🙂
Mindenkinek jár a szabadság, még neked is. De egy motorosnak főleg. 😉

 

Nem szabad, tessék elengedni!

 

7. Ajándékok

Semmi sem egyszerűbb mint egy motoros férfinak ajándékot venni. A motoros boltok tele vannak jobbnál jobb cuccokkal, akár ténylegesen a közlekedéshez, akár utcai célra. Mivel valószínűleg nem ma kezdte mindene meg van már, de ne keseredj el, vehetsz neki egy halom új motoros pólót, pulóvereket, zoknit, sapkát, kendőt, akár többféle ajándékutalványt, hogy arra költse amire szeretné. Imádni fogja mind! 😉

Te ne nagyon várd el egy vérbeli macsó motorostól, hogy butikokba fog neked rohangálni szoknyákért, szexi fehérneműért, vagy parfümöt fog neked vásárolni. Mindig praktikus dolgot kapsz, amire szükség van, ami a motorozáshoz használható és még nincs. 🙂

Ha még sosem volt motoros párod, és eddig semmi közöd nem volt még motorkerékpárhoz, hagyd, hogy elragadjon ez a világ. Ha belevaló csaj vagy úgyis be fog szippantani. Viszont ezt előtte tanulmányozd át: Hogyan legyünk jó utasok?

Majd vegyél egy jó motort! 🙂

 

További Heti Hetesek:

Hogyan kanyarodj biztonságosan?
Hogyan legyünk láthatóbbak?
Hogyan vásárolj bukósisakot?
Hogyan motorozz esőben?
Hogyan túrázzunk?
Hogyan közlekedj vadveszélyes helyeken?
Hogyan legyünk jó utasok?
– Hogyan viselkedj egy “tailgaterrel”?

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending