elektromos ducati hypermotard
Hírek

Elektromos Ducatik kerülhetnek a piacra?

Az olasz gyártó és az Zero együttműködéséről röppent fel egy pletyka!
EuroMotor
Faster2

Bangkokban, Thaiföld fővárosában kapták lencsevégre az első elektromos Ducati Hypermotardot. Sorozatgyártásról szó sincs, pletykálni és fantáziálni viszont lehet a kapott információk alapján.

A bangkoki luxusjármű kereskedés eredetileg azért készíttette a különleges modellt, mivel a Ducati dizájnja csábítja a vevőket, és ha kipróbálják az elektromos változatot, akkor könnyen vehetnek az olasz motor mellé egy elektromos motorkerékpárt is. A Hypermotard vázba konkrétan egy Zero FX erőforrás (akkumulátorok, elektromos motor) került, mely sokéves fejlesztés eredménye. A thaiföldiek szerint az elektromos motorok piacát fellendítené, ha az olasz gyártó csatlakozna.

Ez pedig akár meg is történhet! Claudio Domenicali, a Ducati vezérigazgatója kipróbálhatta az elektromos Hypermotard-ot, mivel nemrég Thaiföldön járt az új Scrambler bemutatóján. Az olasz állítólag nagyon élvezte a próbautat, sőt rengeteg potenciált látna a Ducati és a Zero együttműködésében. Természetesen semmilyen hivatalos információnk nincsen, ám könnyen meglehet, hogy a Ducati fontolóra veszi egy elektromos modell megtervezését. A vörösöket birtokló Audi is láthat potenciált az efféle fejlesztésekben, így a Harley-Davidson után az olaszok is beléphetnének az elektromos motorkerékpárok piacára.

Comments

comments

MPS RAM MOUNT
KTM
MPS APRILIA
MPS Kawasaki Banner
MPS-Biltwell

Hírlevél feliratkozás