Hírek

BMW: új csúcsok

Már augusztusban átlépte a másfélmilliót a BMW Group idei értékesítése - a motorkerékpár-üzletág is alaposan kiveszi a részét a sikerekből...
Faster2
EuroMotor

A BMW Motorrad számára az idei esztendő továbbra is fennállása eddigi legsikeresebb éve, hiszen csak augusztusban újabb 9.238 darab robogó és motorkerékpár talált gazdára világszerte, amely 5,7 százalékos javulás a tavalyi augusztushoz képest.

A bajor gyártó kétkerekű divíziójának éves értékesítési mutatója egyébként nyolc hónap után 103.829 darabon áll, amely 2,5 százalékos abszolút gyarapodást jelent.

„A BMW töretlen értékesítési sikertörténete a kivételesen színes modellpalettákban rejlő vonzerő újabb ékes bizonyítéka. Eladási mutatóink mindegyik modell esetében újabb és újabb magaslatokba érkeznek, miközben elektromos és plug-in hibrid négykerekűink kivételes népszerűségnek örvendenek: alternatív hajtáslánccal szerelt modelljeinkből idén január és augusztus között többet adtunk el, mint tavaly egész évben” – mondta Dr. Ian Robertson, a  BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja.

A BMW Group az idei év nyolcadik hónapjában 165.431 darab négykerekűt adott át világszerte, amely az egy évvel korábbi eredmény tükrében 5,7 százalékos értékesítési növekedésnek és vadonatúj augusztusi rekordnak felel meg. A vállalatcsoport – százéves történetében most először – már az év nyolcadik hónapjában átlépte a másfélmilliós értékesítési darabszámot, a január és augusztus között átadott 1.508.659 darab új autó így 5,5 százalékos fejlődést jelent az egy évvel ezelőtti periódushoz viszonyítva.

Comments

comments

MPS RAM MOUNT
KTM
MPS APRILIA
MPS Kawasaki Banner
MPS-Biltwell

Hírlevél feliratkozás